Măștile comandate de Gigi Becali la fabrica de cămăși nu ne protejează de coronavirus!

Măștile comandate de Gigi Becali nu ne protejează de coronavirus, conform Organizației Mondiale a Sănătății.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Am vorbit la cea mai mare mare fabrică de cămăși din România. Le-am zis: «Băi, nu mai faceți cămăși! De acum încolo lucrați non-stop și faceți măști și halate. Vi le cumpăr eu». Cei de acolo au întrerupt producția de cămăși. Spuneau că nu au materiale de măști. Cum să nu fie? Nu avem niște petice, niște materiale? Să se facă în fiecare zi câte 5.000 de măști și halate, ca să dau la spitale. Le plătesc eu. Vreau să menționez că cei de acolo nu mi-au pus niciun adaos. Doar 10%, căt costă mâna de lucru și salariile muncitorilor”, a declarat Becali zilele trecute. (vezi ce donații a făcut Becali pentru Institutul Matei Balș)

Citeste si: Cum să te protejezi de coronavirus atunci când mergi la cumpărături?

Citeste si: Mesajul Papei Francisc pentru credincioși: „Să ne unim vocile”

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Programul marilor magazine, pe timpul stării de urgență. Iată cum vor funcționa AUCHAN, KAUFLAND, MEGA IMAGE, CARREFOUR, LIDL, PENNY sau PROFI

Din păcate, se vor fabrica măști care nu vor ajuta în pandemia de coronavirus. “Organizația Mondială a Sănătății și alte instituții internaționale de sănătate publică menționează foarte clar că măștile fabricate manual sau din pânză/bumbac/tifon nu protejează împotriva infecției cu coronavirus.”, au postat cei de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Presa a relatat că, odată cu răspândirea virusului COVID-19, a crescut dramatic cererea pentru măști chirugicale, ceea ce a dus la o criză a acestor măști în spitale și la creșteri formidabile de prețuri. Ajungând în etapa în care aceste măști nici nu se mai găsesc în farmacii, multe persoane și ateliere de croitorie au început să confecționeze măști din bumbac, cu mai multe straturi de țesătură sau tifon.

fara descriere

Citește CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate