Măsuri crâncene la spitalul din Săpoca după crimele lui Nicolae Lungu! Pacienții sunt izolați acum cu garduri pe care s-a întins sârmă ghimpată FOTO EXCLUSIV

La aproape o lună de la drama în care și-au pierdut viața 6 pacienți, uciși de Nicolae Lungu pe 18 august, la spitalul din Săpoca măsurile s-au înăsprit semnificativ.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

La aproape o lună de la drama în care și-au pierdut viața 6 pacienți, uciși de Nicolae Lungu, la spitalul din Săpoca măsurile s-au înăsprit semnificativ. Pe 18 august, Nicolae Lungu, din comuna Săgeata (județul Buzău), a omorât 6 pacienți internați la spitalul de psihiatrie, rănind grav alți 7. Internat de joi, 15 august, în spitalul din Săpoca, după ce intrase cu o zi mai devreme în sevraj etilic, Lungu a avut momentul de rătăcire în jurul orei 3,30 noaptea, când a apucat un stativ și a făcut măcel în salonul lui, dar și pe culoare.

Citeste si: Dramele incredibile din viața criminalului de la Săpoca! Lui Nicolae Lungu i-a murit tatăl de tânăr, iar logodnica l-a părăsit pentru alt bărbat când el era în armată EXCLUSIV

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: SINGURA filmare cu criminalul de la Săpoca! Așa arată acum Nicolae Lungu, bărbatul care a omorât 6 persoane și a rănit grav alte 7! VIDEO

Ancheta declanșată imediat de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, care a dus și la demisia directoarei spitalului, a provocat și accelerarea procedurii de angajare a personalului necesar supravegherii pacienților. Proba scrisă a concursului a avut loc joi, 5 septembrie, iar interviul, luni, 9 septembrie, fiind încadraţi opt muncitori necalificaţi pentru supraveghere bolnavi psihic periculoşi, o spălătoreasă, un auditor, un economist la biroul de achiziţii şi un asistent medical dietetică şi nutriţie. De remarcat că, după selecţia pentru cele nouă posturi de supraveghetori bolnavi periculoşi, un loc a rămas neocupat, în ciuda concurenţei mari, de opt candidaţi pe un loc, amintește adevărul.ro.   

Imediat după dramă, personalul unității buzoiene a înăsprit condițiile din incintă, ocupându-se în special cu refacerea gardului de sârmă ghimpată care izolează locurile de plimbare ale pacienților. Sârma a fost îndreptată, dar și înlocuită cu alta nouă acolo unde lipsea sau dispăruse, în contextul în care criminalul Nicolae Lungu a fost prins în curte, în timp ce fugea, doar din întâmplare, de un echipaj de poliție care adusese un pacient pentru internare. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Declarații terifiante ale fiicei criminalului din Caracal! ”Bunicul s-a sinucis în fața tatălui meu! Culmea, chiar de ziua mea”

Fane Căpățână, vecin de celulă cu Gheorghe Dincă! Ce spune despre criminalul din Caracal: ” Dacă prindeam momentul, îi scoteam ochii”

Incredibil! Cum a reușit o femeie să fenteze pușcăria, deși a fost condamnată pentru proxenetism acum zece ani

Cazul Săpoca. Încă o victimă a lui Nicolae Lungu a murit

Metroul din Drumul Taberei se va închide, la scurt timp de la inaugurare! Care este motivul: "Au început să apară primele defecţiuni..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies