Maurice Munteanu, despre ținuta Irinei de la ”Bravo, ai stil!”: “Ai ceva de palier”

Vedete

Maurice Munteanu, despre ținuta Irinei de la ”Bravo, ai stil!”: “Ai ceva de palier”

Irina, una dintre concurentele cu o continua evolutie, in cadrul competitiei “Bravo, ai stil!”, surprinde astazi, ”fara prea mare efort”, prin tinuta pe care o poarta.

Afisand un styling cuminte, Irina, “tocilara clasei”, rolul pe care il are concurenta in povestea care ii insoteste outfit-ul, iese, alaturi de cateva prietene “model”, sa experimenteze tinute sexy.

“Mie imi pare foarte rau de tine, Irina, pentru ca te enumeri printre putinele concurente care arata intr-un anumit fel si, din pacate, apari, de fiecare data, avand acelasi stil vestimentar (…) Mie imi place ce faci, dar ma deranjeaza ca te repeti”, ii

transmite concurenta Nadina, Irinei.

“Maine sa vii tip ”Lil’ Kim” (n.r.- cunoscuta rapperita americana) ca altfel nu mai vii”, o avertizeaza, in gluma, juratul Maurice pe concurenta Irina.

Citeste si: Andreea Mantea a făcut anunțul! Se schimbă regulile la Puterea Dragostei: "Trebuie să facem curățenie puțin printre voi"

Citeste si: Catherine Zeta-Jones, galerie foto impresionantă! Uite cum arăta în tinerețe, dar și la 49 de ani

Citeste si: Șocant! Cum arată Gabriela Spanic acum! Și-a distrus fața din pricina operațiilor estetice

Tot Maurice Munteanu este cel care da tonul jurizarii Irinei, iar observatiile acestuia sunt elocvente, in ceea ce priveste styling-ul concurentei.

“(…) Ai ceva de palier, de sonerie in care s-a introdus apa cu seringa ca sa sune intr-una!”, spune Maurice Munteanu.

Ce artificiu stilistic au apreciat juratii, din outfit-ul Irinei, aflati in aceasta seara, la “Bravo, ai stil!”, de la ora 23:00, la Kanal D.