Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu, jurații de la ”Bravo, ai stil!”, sfaturi vestimentare despre cum ar trebui să ne îmbrăcăm atunci când mergem la biserică!

Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu, jurați în emisiunea “Bravo, ai stil!”, difuzată la Kanal D, ne-au oferit câteva ponturi stilistice, în preajma Sărbătorilor Pascale, în ceea ce privește ținuta vestimentară, atunci când pășim într-un lăcaș de cult.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Maurice Munteanu este de părere că nu există un set de reguli în ceea ce privește vestimentația purtată în biserică, dar acesta subliniază faptul că ținutele extravagante, țipătoare, ar trebui complet evitate în acest context. 

“Nu există decât o singură regulă, dacă ne referim la această chestiune, respectiv cum ar trebui să se îmbrace o femeie, când merge la biserică. Sigur că nu te vei îmbrăca în roșu, nu vei purta paiete, nu te vei machia excesiv, nu vei avea spatele gol. În general, chestiile acestea care țin de extravaganța. Altfel, vă puteți îmbrăca oricum. De la o pereche de jeans, până la un costum, o cămașa care vă place, cu o fustă. Nu cred că există niște reguli bătute în cuie. Este vorba despre o extravagantă care ar trebui evitată. Nu pentru că aș fi eu extrem de habotnic, ferească Dumnezeu, nu despre asta este vorba. Dar totuși, este un context care nu presupune purtarea unei rochii disco”, sfătuiește Maurice Munteanu.

Citeste si: Cătălin Botezatu și-a cerut iertare în mod public: „Ieșirea mea a fost una pripită”

Citeste si: Maurice Munteanu a picat de patru ori examenul la Actorie. Juratul a facut marturisiri din adolescenta, la “Vulturii de noapte”

Citeste si: Iuliana Doroftei, momente de panică în timpul atentatelor sângeroase din Sri Lanka! Vezi prin ce clipe cumplite a trecut vedeta! "Mama m-a sunat plângând!" EXCLUSIV!

Creatorul de modă Cătălin Botezatu vine în completarea lui Maurice Munteanu și recomandă purtarea unor ținute lejere.

“Acum să nu ne imaginăm că dacă mergem la Slujba de Înviere trebuie să purtăm 1000 de basmale, pentru că suntem în secolul XXI, dar trebuie, totuși, să păstrăm o decență din punct de vedere vestimentar. Eu cred că la o slujbă, mai ales că vremea ne poate juca feste, putem merge cu un jeans, cu o jachetă. Asta nu înseamnă că totul trebuie să fie în alb și negru, poate fi și un pic mai colorat, dar fără a avea un decolteu; nu este indicat. Dacă femeile doresc să respecte cele creștinești, în momentul în care intră în bisericaă trebuie să poarte o eșarfă, un batic pe cap. În ceea ce privește încălțările, categoric nu veți purta sandale sau pantofi cu toc foarte înalt, trebuie ceva foarte comod. Asta dacă nu vreți să fiți remarcate într-un mod negativ”, spune Cătălin Botezatu. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate