Medicii stomatologi își deschid iar cabinetele! Care sunt regulile pentru dentiști și pacienți?

Medicii stomatologi își deschid iar cabinetele! Care sunt regulile?

Distribuie pe:

Autor: R.L.

medicii-stomatologi-isi-deschid-iar-cabinetele-care-sunt-regulile-pentru-dentisti-si-pacienti
medicii-stomatologi-isi-deschid-iar-cabinetele-care-sunt-regulile-pentru-dentisti-si-pacienti

Începând din data de 15 mai, medicii stomatologi vor putea să își deschidă iar cabinetele. Odată ce își reiau activitatea, dentiștii vor trebui să ia măsuri stricte.


In articol:

Stomatologii își vor redeschide cabinetele începând din 15 mai, însă vor trebui să țină cont de măsurile de protecție stabilite de Ministerul Sănătății și Organizațiile medicilor stomatologi. Peste 1.600 de medici stomatologi au cabinete în județul Cluj.

Medicii stomatologi își deschid cabinetele din 15 mai

 

Una dintre măsurile de relaxare pe care le-a anunțat săptămâna trecută președintele Klaus Iohannis are în vizor redeschiderea cabinetelor stomatologice.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

„Din 15 mai vom avea la dispoziție saloanele de coafură, frizerie și așa mai departe. Din 15 mai se vor redeschide cabinetele stomatologice. Se redeschid muzeele, dar toate în condiții speciale de distanțare, de igienă, cu toții, repet, vom purta mască de protecție când suntem în spații publice închise și când ne deplasăm cu mijlocul de transport în comun”, a mai declarat președintele României.

Citeste si: Managerul Spitalului Focşani reclamă că este ţinut intenţionat în spital, deşi nu are simptome de coronavirus

Citeste si: 270 de noi cazuri de infectare cu coronavirus. Bilanțul în România a ajuns la 14.107

Citeste si: Numele si fotografii ale Andrei, folosite intr-o campanie mincinoasa pe Facebook. Sunt promise sume uriase de bani

Care sunt noile reguli pentru medicii stomatologi și pacienți?

Pacienții vor fi triați de către medicul stomatolog, li se va aplica un chestionar, însă primul pas pe care trebuie să îl facă este să aibă o discuție telefonică cu dentistul. Stomatologii trebuie să aibă grijă la realizarea unei distanțări orare a consultațiilor, dar și să ia temperatura pacienților odată ce aceștia ajung la cabinetul stomatologic.

Află care sunt regulile pe care trebuie să le respecte atât medicii stomatologi cât și pacienții odată ce ajung în cabinetul stomatologic pe monitorulcj.ro.

Urmatorul articol
Citește și:

Mirela Vaida, prima reacție după ce s-a spus că ea și Vulpița ar fi rude

De ce iubim pisicile. Cum a salvat o pisică viața unui om. Imaginile au devenit virale

Cu cine și-a petrecut Rafaelo noaptea, după ce Vulpița a recunoscut că s-a îndrăgostit de el

Mihai a murit subit, în somn! Tragedia cutremură România. „Mă duc să mă odihnesc...”

Prima reacție a lui Traian Băsescu după alegerile locale 2020: „Nicușor Dan nu va intra în Primăria Capitalei până nu...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies