Medicul care s-a operat singur a povestit prin ce chinuri groaznice a trecut pe tot parcursul intervenției chirurgicale

Chirurgul rus Leonid Rogozov s-a operat greu, alături de el se aflau încă doi colegi fără nicio experiență în domeniul. Toată intervenția chirurgicală a durat o oră și 40 de minute.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Mihaela


In articol:

Chirurgul rus Leonid Rogozov se afla la baza Novolazarevskaya alături de alți 12 bărbați. Medicul făcea parte dintr-o echipă care a întreprins cea de-a șasea expediție sovietică în Antarctica. Leonid Rogozov a fost singurul medic din cadrul expediției la vremea respectivă.

În anul 1961, medicul a început să simtă niște dureri groaznice, fiind singurul medic, bărbatul a fost nevoit să își stabilească singur diagnosticul.

Leonid Rogozov a aflat că are apendicită. Pe parcurs a început să își monitorizeze starea de sănătate.

Citeste si:Semnal de alarmă tras de un medic pediatru: ”Antibioticile nu se prescriu pentru coronavirus”

Diagnosticul stabilit de chirurgul rus Leonid Rogozov  i-ar fi panicat pe colegii săi. Cu toate că spera că lucrurile se vor rezolva între timp, starea sa de sănătatea s-a agravat din ce în ce mai mult. Medicul a decis să se opereze singur. Ulterior, a început să pregătească toate pregătirile pentru intervenția chirurgicală, potrivit playtech.ro

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Un travestit a ţepuit bărbaţii pe bandă rulantă. „Am cunoscut-o pe Delia pe Facebook, ea m-a abordat…” - bzi.ro

Citeste si:Strigătul disperat al unei femei internate într-un cort COVID: ”Îmi este teamă că nu o mai iau de acolo vie!”

În plus, medicul s-a operat greu, alături de el se aflau încă doi colegi fără nicio experiență în domeniul. Toată intervenția chirurgicală a durat o oră și 40 de minute. După operație, chirurgul rus Leonid Rogozov a avut nevoie de câteva zile de odihnă.

Chirurgul rus Leonid Rogozov a reușit să stea până la terminarea expediției

Pe parcurs, starea de sănătate a medicului s-a îmbunătățit, iar după câteva zile medicul a început să își reia activitatea alături de colegii săi.

Ba mai mult decât atât, chirurgul rus Leonid Rogozov a reușit să stea până la terminarea expediției. Ulterior, a revenit în URSS.

De-a lungul timpului a reușit să profeseze în mai multe spitale din Leningrad. De asemenea, în perioada 1984 – 2000, Rogozov a condus Institutul de Pneumologie din Sankt Petersburg. 

La un moment dat, medicul a trecut prin momente grele, bărbatul a aflat că are cancer la plămâni, iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit.

Chirurgul rus Leonid Rogozov a murit la vârsta de 66 de ani.

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Maria Ghiorghiu, ce face după moartea soțului său! A filmat mormântul acestuia și i-a apărut...Cutremurător!

Ion Cristoiu către Denise Rifai ”Nu sunteți genul meu de femeie” Ce a spus însă jurnalistul despre soția lui VIDEO

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut!

Nu mai cumpărați acest medicament din farmacii! Provoacă orbirea. Medicii avertizează

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Ce salariu are cel mai cunoscut medic din lume. Câștigă mai bine decât președintele SUA

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies