Medicul Radu Țîncu, despre acuzațiile Oliviei Steer în ceea ce privește morții de COVID: „E greu de demontat o astfel de conspirație”

Olivia Steer a postat în mediul online un mesaj în care vorbea despre condițiile din spitale, dar îi și îndemna pe oameni să vină la protestul de sâmbătă.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Olivia Steer a postat un nou mesaj care a înfuriat lumea medicală.

Aceasta i-a îndemnat pe oameni să iasă din case și să vină la prioestul anti-restricții, bineînțeles, oferind și argumente de ce ar trebui să o facă. Ei bine, aceasta a afirmat că protocolul impus de OMS îi omoară pe oameni, iar medicii sunt complici în toată situația asta. Radu Țîncu, medic primar ATI la Spitalul Clinic de Urgență București, nu a putut sta cu mâinile în sân și a reacționat la postarea Oliviei, spunând care este părerea lui. 

Olivia Steer
Olivia Steer[Sursa foto: Facebook]

Ce mesaj a postat Olivia Steer în mediul online 

„Dacă te doare în cot că morții sunt declarați toți, în mod mincinos, morți de covid, ascunși goi, în saci de plastic și înmormântați, ca animalele, fără slujbă creștinească și fără confirmarea medico-legală a cauzei decesului, nu veni, azi, la 13.00, în Piața Universității!

Dacă nu te revoltă că, la ATI, pacienții cu Covid mor legați de pat, sufocați, înfometati și însetați, uciși de protocoalele OMS ale morții, cu complicitatea criminală a eroilor din linia întâi, și declarați, apoi,

în mod cinic, morți de Covid, nu veni la protest!

Dacă te lasă rece că ți se neaga dreptul de a protesta față de măsuri guvernamentale ilogice, neconstitutionale și neargumentate stiintific, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13, în Piață Universității!

Daca ți se rupe că dreptul de acces în spitale, după o viață de cotizatii CASS, pentru afecțiunile cronice sau acute pe care le ai, ți-a fost interzis, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00,

în Piața Universității!

Dacă ți-ai pus două-trei măști în fiecare zi pe față, te-ai dezinfectat pe mâini din oră în oră, ai făcut Covid și acum dai vina pe cei care nu respectă niste măsuri aberante impuse pentru o gripă cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni!

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Dacă nu înțelegi de ce state ale lumii (India, China) au renunțat la isteria pandemică și și-au reluat viață normală, fără măști și fără distanțare și fără ca incidența bolii să crească, nu veni azi, la 13.00, în Piața Universității!

Dacă crezi că viața se trăiește în frică de moarte, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni azi la protest!

Noi, toți ceilalți, vom fi acolo! Toți!”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

Radu Tîncu
Radu Tîncu[Sursa foto: Facebook]

„Este foarte greu să demontezi o astfel de fabulație care cuprinde la fiecare nivel al acestei pandemii există o teorie a conspirației”

Medicul Radu Țîncu spune că este foarte greu să contracarezi o astfel de teorie, însă spune că realitatea este cea prezentată de autorități. Secțiile de Terapie Intensivă sunt pline, iar pacienții au nevoie de oxigen. Mai mult, cadrul medical spune că protestele sunt un mediu facil de răspândire a virusului SARS-CoV-2, iar efectele se vor vedea mai târziu puțin. 

Citeste si: Medicii vor fi nevoiți să aleagă cine trăiește și cine moare. Ce a declarat Radu Țincu

„De la OMS, de la modul în care sunt prezentate datele, de la protocolul de tratament și se ajunge până la medicii de terapie intensivă, care sunt adevărați criminali, într-o complicitate directă cu Guvernul, care la rândul lui este direct conectat cu oculta mondială. E greu de demontat o astfel de conspirație

De la un capăt la altul, toată această poveste este o conspirație, este ireală, este o fabulație a tuturor, e un delir care ne-a cuprins pe toți și nu există această boală. Însă, ceea ce există dincolo de asta sunt acei oameni care mor în ATI, acei din ce în ce mai mulți oameni care nu mai au loc în secțiile de terapie intensivă. Nu s-a pus în niciun moment problema ca oamenii să nu poată protesta, însă aceste proteste, însoțite de iresponsabilitate, nu fac  decât să crească rata de transmitere a virusului și să crească și mai mult presiunea pe spitale. În această zi nu cred că există vreun spital în București care să aibă locuri la ATI(...) Ca să spui că la ATI, unde pacienții primesc oxigen sau sunt ventilați mecanic, ei se asfixiază este un lucru fals. Este total invers, oamenii sunt aduși pentru că nu mai pot să respire și au nevoie de asistență respiratorie și suport respirator.(...)

Este foarte greu să demontezi o astfel de fabulație care cuprinde la fiecare nivel al acestei pandemii există o teorie a conspirației”, a explicat medicul Radu Tîncu. 

Medicul Radu Tîncu: „Acest tip de mesaj dat în spațiul public nu face decât să crească mortalitatea”

Cât despre experiența din spital, acesta spune că a întâlnit bolnavi COVID care au refuzat internarea și care s-au întors la câteva zile la unitatea medicală cu simtome foarte grave de boală încăt a fost nevoie să fie intubași și ventilați mecanic. Mesajele de genul celui care l-a postat Olivia Steer, spune Radu Țîncu, nu fac decât să crească mortalitatea. 

Citeste si: Previziunile sumbre ale medicilor în ceea ce privește evoluția cazurilor de COVID-19 după proteste: „Vom ajunge să stăm toată săptămâna în casă...”

„Am avut foarte mulți pacienți care au refuzat să vină la spital și au ajuns direct în terapie intensivă sau au fost pacienți care s-au prezentat la camerele de gardă, au fost investigați, au plecat pe proprie răspundere acasă și au revenit în două-trei zile într-o stare atât de gravă încât au necesitat intubație și ventilație mecanică. Acest tip de mesaj dat în spațiul public nu face decât să crească mortalitatea. Aceste persoane sunt responsabile, dincolo de partea legală, sunt responsabile din punct de vedere moral de cei care se îmbolnăvesc pentru că le urmează sfaturile”, a atras atenția medicul Radu Țincu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce spune psihologul Gabriel Diaconu despre protocolul de înmormântare din pandemie? "Neam de neamul nostru nu ne-am îngropat morţii goi"

Ultimele clipe din viața lui Gabi Luncă! Una dintre fiice voia să se infecteze pentru a putea intra pe secția unde era mama ei: „Să ajung pacient ATI ca să pot fi lângă măicuța...

Nouă mutație de COVID-19, rezistentă la vaccin, depistată în România

Horoscop Zilnic Marți 21 Septembrie 2021: întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit, pentru cel financiar

BANCNOTA care ar putea fi INTERZISĂ! Scapă urgent de ea dacă o ai. Ar putea să dispară în curând

DEZASTRU! S-a aflat adevărul despre ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții. Familia Simonei Halep devine îngrijorată

SE LĂFĂIE ÎN LUX. Imagini din avionul cu care Klaus și Carmen Iohannis au zburat la New York

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies