Mega-eveniment în lumea mondenă! Cea mai sexy asistentă TV s-a logodit!

Elena Marin, cea mai sexy și mai longevivă dansatoare din trupa Andreei Bălan, asistentă Tv extrem de iubită în lumea show-urilor de noapte, a decis, de curând, să accepte cererea în căsătorie a fostului ei coleg, Andrei.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

O frumoasă poveste de dragoste, începută la locul de muncă, cea a Elenei Marin, a depășit toate barierele și, acum, se pregătește de a se finaliza cu jurămintele tainei căsătoriei.

Citeste si: Adelin, fostul iubit al Ștefaniei, a ajuns în Turcia! S-a pozat în casa Puterea Dragostei

Citeste si: Ea a fost femeia secretă din viața lui Fizz! Legătura lor a stârnit multe controverse, mai ales după cearta femeii cu Bianca Drăgușanu

Citeste si: Bombă în lumea showbiz-ului! Mădălina Ghenea i-a dat papucii milionarului EXCLUSIV

Mai exact, cu câteva zile în urmă, Andrei, iubitul Elenei Marin și-a luat inima în dinți și, după ce a mers la bijutier, pentru a-i pregăti acesteia un inel de logodnă de senzație, a îngenunchiat în fața ei și a cerut-o de soție. Iar răspunul dansatoarei favorit a Andreei Bălan a fost un ”Da” plin de emoții. Doar că, cei doi îndrăgostiți nu s-au mulțumit cu atât, ci fără să  stea pe gânduri, au mers și la Biserică pentru a se logodi în fața preotului, fiind conduși la altar de șeful Elenei Marin de la emisiunea la care aceasta este asistentă, Mihai Morar.

fara descriere

Povestea lor de dragoste, una extrem de discretă, în ciuda faptului că Elena Marin este una dintre cele mai cunoscute asistente TV ale micului ecran și, cu siguranță, o dansatoare care, la fiecare apariție, ia ochii tuturor de pe scenă, a început acum aproape un an. Andrei, fostul ei coleg de la Antena Stars, s-a îndrăgostit de Elena Marin și, romantic din cale afară, a început să o asalteze pe vedeta postului cu buchete de flori și invitații care mai de care mai frumoase pentru a putea petrece momente unice, în doi.

fara descriere

Iar Elena Marin, în ciuda statutului ei, nu a procedat deloc ca o divă, acceptând să îl cunoască pe tânărul pretedent și, după o perioadă, i-a cedat avansurilor, îndrăgostindu-se, la rândul ei, de bărbat, spre surpriza unora. 

Elena Marin și logodnicul ei se căsătoresc anul viitor

Acum, după ce au fost la biserică și s-au unit în fața lui Dumnezeu ca logodnici, Elena Marin și Andrei mai speră doar ca, anul viitor, să aibă... vreme frumoasă la nuntă. Și, evident, să se bucure de eveniment, alături de nașul lor, Mihai Morar, iar apoi să devină... părinți. Pentru că, spune atât Elena Marin, cât și logodnicul ei, își doresc să devină părinți cât mai repede, fiind amândoi de părerea că io familie se contruiește în jurul copiilor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate