”Merg pe toate căile” Ce face Armin Nicoară pentru a avea un așa mare succes. Saxofonistul a recunoscut acum și își îndeamnă fanii să-i calce pe urme

Armin Nicoară se încrede în religie, dar și în astrologie.

Autor: Alis Pop

In articol:

Armin Nicoară este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați saxofoniști de la noi din țară. Alături de multe nume celebre, precum Vlăduța Lupău, Mirela Vaida, Georgiana Lobonț, dar și de soția Claudia Puican, artistul a lansat multe hit-uri și face show pe unde merge.

Însă, în spatele succesului răsunător de care se bucură, nu este doar multă muncă, pasiune și talent, așa cum s-ar fi crezut. Armin Nicoară recunoaște că și încrederea în univers, energii karmice, în Dumnezeu și în astrologie l-a ajutat foarte mult.

Citește și: ”Eu nu plătesc nicio cheltuială, stau pe banii ei” Armin Nicoară, întreținut de Claudia Puican. Ce cadou de milioane i-a făcut acum artista

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

Armin Nicoară crede în astrologie și în puterea gândului 

Artistul spune că nu trece nici măcar o zi fără să consulte ce spun astrele pentru a se asigura că face lucrurile ca la carte, dar și că îi va merge bine totul.

Mai mult decât atât, soțul Claudiei Puican mărturisește și că s-a lăsat pe mâna unui specialist pentru a-și pune întreaga viață pe hârtie din punct de vedere astrologic.

Așa, spune el, a învățat cum să atragă în viața lui binele, prosperitatea, sănătatea și succesul, prin energii, prin puterea atracției și prin vibrații.

Tocmai de aceea, pentru că el crede și în religie, dar și în ce oferă universul din punct de vedere energetic, Armin Nicoară  îndeamnă pe toată lumea să aprofundeze tot ce

înseamnă legea atracției, căci doar în acest fel, subliniază el, își vor schimba viața în bine.

El recunoaște că este un drum lung până la punctul în care orice gând bun se și materializează, dar rezultatul final merită orice efort.

Citește și: Cum se împarte gelozia între Claudia Puican și Armin Nicoară?! Artista a spus tot: "Se întâmplă mai ales când vine din public" | EXCLUSIV

„Da, cred 100% în astrologie și îmi urmăresc zilnic horoscopul. Am fost și la o persoană în București care se ocupă cu așa ceva și mi-a făcut de toate: astrograma, compatibilitate cu zodiile. Eu mai merg și pe legea atracției. Dacă îmi doresc un lucru sau ceva anume, dacă vizualizez ceva sau vreau să obțin ceva, legea atracției te învață cum să obții tot ce îți dorești. Merg pe toate căile, să spun așa: astrologie, legea atracției. Cred și în câmpul energetic. Acesta trebuie să fie unul limpede, să-ți meargă bine zi de zi. Merg și pe calea religioasă. Îmi place mult acest subiect. Sfătuiesc pe toată lumea să caute pe internet despre puterea gândului, despre legea atracției și să pună în practică tot ce ține de acest aspect. În orice faci, puterea gândului are un mare efect. Îți dorești ceva, o mașină de exemplu…cred că prin puterea gândului, poți să materializezi orice. Dacă gândești bine, atragi bine. E un pic mai greu de lucrat, dar în timp te perfecționezi și vă spun eu sigur că vă merge bine. Sfătuiesc pe toată lumea să încerce asta”, a spus Armin Nicoară, conform Fanatik.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

”Mai vreau și eu altceva” Armin Nicoară a călcat strâmb cu o altă artistă, însurat fiind? Ce a spus Claudia Puican despre mariajul cu saxofonistul

"La capitolul infidelitate era să fac un pas greșit" Armin Nicoară, prins în fapt de soție! Incredibil cum a reacționat Claudia Puican

Armin Nicoară și Claudia Puican au semnat contract prenupțial, înainte de nuntă. Cine a venit cu ideea: "Îi este frică pe viitor, dacă cumva mă răzgândesc"

Ana Pîrvulescu, adevărul despre tatăl său. El este singurul din familie care nu este persoană publică. Cu ce se ocupă bărbatul? ”Stă în umbră”

Este cutremur total la Moscova! L-a găsit mort. Doliu imens în Rusia

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Armin Nicoară și Claudia Puican au semnat contract prenupțial, înainte de nuntă. Cine a venit cu ideea: "Îi este frică pe viitor, dacă cumva mă răzgândesc"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies