Mergi la Summer Well? Trebuie sa citesti asta

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a înfiinţat o linie specială de autobuze pentru Festivalul Summer Well, care vor circula sâmbătă şi duminică, între Piaţa Victoriei şi Domeniul Ştirbey din Buftea.

Autor: I.M.D.

Autobuzele vor pleca din staţia Muzeul Ţăranului Român, din Piaţa Victoriei, începând cu ora 14.30 şi vor circula fără oprire până în staţia Domeniul Ştirbey. Ultimul transport va pleca din staţia amenajată lângă Domeniul Ştirbey în jurul orei 01.00.

Reprezentanţii RATB au precizat că autobuzele vor purta inscripţia "Cursă specială- Summer Well Festival", iar preţul unei călătorii va fi de 3,5 lei.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Călătorii pot achita contravaloarea transportului pe linia specială la urcarea în autobuze sau pot încărca suma necesară în portofelul electronic, la centrele de emitere şi reîncărcare carduri din reţeaua RATB.

Festivalul Summer Well, care a debutat în 2011, pe Domeniul Ştirbey de la Buftea, revine cu o nouă ediţie, pe 10 şi 11 august.

Suede şi The XX se numără printre trupele care vor cânta la Festivalul Summer Well. Lor li se alătură The Vaccines, The Courteeners, The 1975, AlunaGeorge, Eugene McGuinness, Everything Everything, Spector şi The Family Rain.

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies