Mesaj dincolo de moarte pentru Aurelian Preda de la fiica lui! "Viața este grea, nu bag în seamă lumea rea”

Fiica lui Aurelian Preda deplânge și acum moartea tatălui ei. Anamaria a postat un mesaj sfâșietor pe contul ei de socializare adresat lui Aurelian Preda.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

În fiecare lună, fiica lui Aurelian Preda îi lasă tatălui ei un mesaj pe contul ei de soicalizare. Și în această lună, Anamaria i-a scris lui Aurelian un mesaj sfâșietor, semn că tânăra nu s-a putut obișnui nici acum cu pierderea părintelui ei.

”2 ani și 8 luni fără tine, tatăl meu scump! Lipsa ta se simte pe zi ce trece mai tare... Te iubesc din tot sufletul meu și mereu am să fac doar ceea ce am învățat de la tine, să nu bag în seamă în seamă lumea rea și să-mi urmez visele indiferent de obstacole!

Anamaria Rosa: ”Tu m-ai învățat să fiu puternică”

fara descriere

Viața este grea, cu oameni care vin și pleacă, iar tu m-ai învățat să fiu puternică și încrezătoare pe propriile forțe, fără să depind de nimeni și nimic, doar de Dumnezeu.

Citeste si: Mesajul fiicei lui Aurelian Preda care face aluzie la Nicușor Iordan! Anamaria vorbește despre ”ziua căinței”

Citeste si: Manuscrisul ”pierdut” al lui Aurelian Preda! ”O carte care va răsturna lumea muzicii populare”! Volumul urmează să apară la exact 3 ani de la moartea artistului

Citeste si: Ce a declanșat scandalul dintre fiica lui Aurelian Preda și Nicușor Iordan? Anamaria Rosa: ”Încrederea mea în oameni a murit odată cu moartea tatălui meu”

Dumnezeu să te odihnească în pace, îngerul meu!”, a scris Anamaria Rosa pe contul ei de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate