Ce a declanșat scandalul dintre fiica lui Aurelian Preda și Nicușor Iordan? Anamaria Rosa: ”Încrederea mea în oameni a murit odată cu moartea tatălui meu”

Acuzațiile Anamariei Rosa, fiica adoptivă a lui Aurelian Preda, la adresa lui Nicușor Iordan, par să aibă o legătură cu filmul ”Testament”, difuzat în perioada Paștelui la Etno TV.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Primele informații legate de acuzații de agresiune sexuală din partea fiicei lui Aurelian Preda la adresa protectorului ei, Nicușor Iordan, au apărut în perioada Paștelui. Tot atunci, Etno TV a difuzat prima parte a documentarului dedicat lui Aurelian Preda, ”Testament”. Cele două evenimente par să aibă legătură, mai ales că în cadrul filmului, prietenii și rudele lui Preda, printre care și Nicușor Iordan, fac anumite dezvăluiri nu tocmai comode. Una dintre acestea este că Anamaria nu a fost fiica biologică a lui Aurelian Preda ci îi este de fapt nepoată. Aceasta informație, publicată de WOWbiz.ro în premieră, imediat după moartea lui Preda, a fost negată la vremea respectivă atât de Anamaria cât și de Nicușor Iordan.

Cu puțin timp înainte de premiera filmului, Anamaria Rosa a postat un mesaj ciudat pe contul de socializare al emisiunii ”Destine celebre”, administrată astăzi de ea.

fara descriere

”Eu am acceptat realizarea acestui documentar tocmai pentru binele imaginii tatălui meu, a carierei lui ce a rămas, bineînțeles a memoriei sale și pentru binele vieții mele!

Fiecare dintre cei care au dat interviu nu au fost obligați să vorbească ci au făcut-o de bunăvoie, fiecare alegând ce să spună. Nici eu și nici Etno TV nu i-am influențat și din păcate spun că încrederea mea în oameni a murit odată cu moartea tatălui meu”, spunea fiica lui Aurelian Preda.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Două zile mai târziu, exact la data la care se împlineau 2 ani și 7 luni de la moartea lui Aurelian Preda, Anamaria a revenit cu un mesaj la fel de ciudat, în care face referire la ”cei care mișunau pe lângă tine în scopul intereselor”.

fara descriere

Anamaria Rosa: ”Ai fost prea bun pentru cei care mișunau pe lângă tine”

”Ai dispărut din viața mea atunci când aveam cea mai mare nevoie de tine și nimeni nu mi-a fost alături așa cum îmi erai tu... încrederea mea în oameni a murit odată cu trecerea ta în neființă și cu greu mi-o voi recăpăta. Ai iubit, ai respectat, ai prețuit, ai greșit, ai iertat și nimeni nu a fost atât de bun ca tine niciodată, poate prea bun pentru lumea în care ai trăit și prea bun pentru cei ce mișunau pe lângă tine în scopul intereselor.

Citeste si: Nicușor Iordan s-a recules la mormântul lui Aurelian Preda! Fiica acestuia îl acuză de agresiune sexuală! Ce i-a promis cântărețul ”fratelui” său

Citeste si: ”Anamaria Rosa NU A FOST fiica lui Aurelian Preda”! Mama biologică, o nepoată a artistului! Cel mai mare secret din viața regretatului cântăreț, scos la iveală abia acum! DEZVĂLUIRI

Citeste si: Prietenul lui Răzvan Ciobanu: "Dacă voia să se sinucidă, nu..."

Tatăl meu, pentru mine vei rămâne ca o icoană mereu și niciodată nu voi permite ca cineva să-ți păteze memoria așa cum mulți, în setea după faimă, bani și minciuni, o fac!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a dat ca tată și nu uita că numele de Preda nu se va uita căi eu voi fi unica ce ți-l va duce mai departe”, a scris Anamaria Rosa.

fara descriere

În aceeași zi, Nicușor Iordan posta o imagine de la mormântul lui Aurelian Preda, despre care spunea că i-a fost un adevărat frate. Conform informațiilor apărute în spațiul public, Anamaria Rosa a făcut o plângere penală la adresa lui Iordan în care îl acuză pe acesta de agresiuni petrecute încă de acum doi ani.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate