Mesaje frumoase și amuzante pentru prieteni, perfecte pentru orice zi

Câteva cuvinte trimise din inimă pot face ziua mai frumoasă unui prieten drag. Îți propunem câteva idei de mesaje care pot înviora ziua apropiaților!  

Mesaje frumoase pentru prieteni
Mesaje frumoase pentru prieteni[Sursa foto: Shutterstock]
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Cuvintele spuse din inimă ne ajută să-i facem pe cei dragi, care nu pot fi alături de noi fizic, să se simtă speciali și apreciați. Un mesaj trimis la momentul potrivit poate schimba starea de spirit a prietenilor noștri.

Mesaje frumoase pentru prieteni

Venim în întâmpinare cu câteva idei de mesaje pe care le poți trimite familiei, prietenilor și oamenilor apropiați în orice zi a anului. Acestea sunt menite să bucure cititorii și să le arate cât de mult îi iubim și apreciem.

Citeste si: Mesaje și urări pentru absolvenți. Ce să le transmiți celor care au terminat clasa a VIII-a, liceul și facultatea.

„Fiecare grădină trebuie să aibă un trandafir, fiecare față trebuie să aibă un zâmbet, fiecare fir de iarbă trebuie să aibă rouă și fiecare om trebuie să aibă un prieten/o prietenă ca tine!”

Mesaje frumoase pentru prieteni

„Un prieten adevărat este cel care cunoaște cântecul din inima ta și ți-l cântă atunci când îl uiți!” „Draga mea prietenă, vreau doar să îți amintesc că ești mai curajoasă decât crezi, mai puternică decât pari și mai bună decât lași să se vadă!”

„Nu mi-am dorit niciodată să am o viață perfectă, ci doar să am câțiva prieteni adevărați în jurul meu, care să mă iubească exact pentru ceea ce sunt, iar tu ești unul dintre ei!”

„Există anumiți oameni în viață care te fac să râzi puțin mai tare, să zâmbești puțin mai mult și să trăiești puțin mai bine. De când te-am cunoscut, viața mea a fost zi de zi puțin mai frumoasă”

„Atunci când ai o prietenă adevărată, aceasta poate să vadă durerea din ochii tăi, deși ai un zâmbet larg pe față. Întocmai ca o mamă, ea poate să te citească imediat, ca pe o carte deschisă, și să te facă să te simți mai bine cu o simplă vorbă!”

Citeste si: Cum și-a dat seama Monica Anghel că e infectată cu Covid, deși avea vaccinul făcut?- bzi.ro

„Ceea ce îmi place la prietenia noastră este faptul că putem să ne certăm și să nu ne vorbim pentru o vreme, dar știm că întotdeauna ținem una la cealaltă, indiferent de situație. Chiar dacă suntem îmbufnate, tot ne iubim ca niște surori!”

Mesaje amuzante pentru prieteni

„Astăzi, cel mai bun prieten al meu are zi de naștere! Anii împliniți îți deschid și mai multe perspective. Așadar, îți doresc să observi întotdeauna ușile deschise care te vor ajuta să-ți atingi obiectivul. Plimbă-te prin viață cu zâmbet, iar ea îți va zâmbi înapoi!”

Citeste si: TIFF 2021 România. Sergei Polunin, supranumit băiatul rău al baletului mondial, vine la Festivalul Internațional de Film Transilvania 2021

„Fie ca pacea și armonia să domnească întotdeauna în casa ta, soția iubită și credincioasă să te aștepte, iar copiii să te încânte. Aniversare plăcută!”

„Mă bucur să-ți spun cuvinte calde la aniversarea ta, cea mai bună prietenă! Bucură-te întotdeauna de fiecare moment al vieții tale, fii plină de sănătate și fericire. Lasă viața să-ți prezinte doar surprize plăcute, iar munca să nu fie o povară, ci o plăcere!”

„Bucură-te de fiecare zi magică, de fiecare secundă! Trăiește viața cu zâmbetul pe față și în inimă. Dragostea, confortul, armonia și râsul copiilor să se instaleze pentru totdeauna în casa ta!”

„De ziua ta, îți doresc o viață la fel de strălucitoare și captivantă ca un roman fantezist. Fiecare zi să fie însoțită de momente luminoase și evenimente minunate!”

„Îți doresc să-ți întâlnești în sfârșit sufletul pereche, o femeie cu care vei trăi mulți ani în fericire și bucurie. Norocul să-ți zâmbească, iar succesul să te însoțească întotdeauna în eforturile tale dificile. Felicitări!”

„Cel mai bun prieten, împărtășesc azi cu tine ziua ta frumoasă! În ciuda tuturor momentelor în care viața ne-a adus, ne-am păstrat relația. Ești ca un frate pentru mine! Îți doresc să-ți urmezi cu îndrăzneală visul, să crezi în el și atunci, cu siguranță, va deveni realitate!”

„Prietenă! Succesul să te aștepte în muncă, fericirea în dragoste. Trăiește viața cu inspirație, vino cu idei noi și să nu-ți fie frică să le pui în aplicare!”

Pe 30 iulie celebrăm Ziua Internațională a prieteniei

Ziua internaţională a prieteniei este sărbătorită în fiecare an la 30 iulie, iar scopul acesteia este de a transmite mesajul că prietenia între popoare, ţări, culturi şi indivizi poate inspira eforturile de pace şi poate construi punţi de legătură între comunităţi.

Citeste si: Trenduri pentru miresele anului 2021

Astfel, conceptul de prietenie este extins dincolo de relaţiile individuale. Ziua internațională a prieteniei se bazează pe recunoaşterea relevanţei şi importanţei prieteniei ca un sentiment nobil şi valoros în viaţa fiinţelor umane din întreaga lume. E ziua în care, indiferent de etnie şi de sex, se fac conexiuni şi empatii.

 

SURSA: Agerpres

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Sfântul Voievod Neagoe Basarab. Cea mai importantă rugăciune care se citește pe 26 septembrie 2021

Horoscopul zilei, 26 septembrie 2021. Un nativ este trădat de o persoană apropiată

Horoscopul săptămânii 27 septembrie - 3 octombrie 2021! Ana Maria Ticea, astrologul WOWBIZ.ro, despre ce ne rezervă astrele în această săptămână

Horoscop Zilnic Duminică 26 Septembrie 2021: Gemenii vor face anumite schimbări majore

O jurnalistă aruncă bomba despre PFIZER! Ce i s-a întâmplat după a treia doză

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Anamaria Prodan apelează la ajutorul divin. Cum vrea să-l aducă pe Reghecampf acasă

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies