Mesaje și urări pentru profesori de Ziua Profesorului

Cu ce mesaje și felicitări îi putem surprinde pe dascăli de Ziua Profesorului.

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

În fiecare an, pe 5 octombrie este sărbătorită Ziua profesorului. În viața fiecăruia, dascălii au jucat un rol important, și sunt cei care ne-au ajutat să ne formăm un fundament bun în viaţă. Așadar, dacă vreți să le mulţumiți acestora pentru cunoştinţele care vi le-au oferit, mai jos veți descoperi care sunt cele mai frumoase mesaje.

Mesaje și urări pentru profesori de Ziua Profesorului

"Dragi profesori, această este ziua în care, tradiţional, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate şi de împlinire. Dumneavoastră sunteţi cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecţia vieţii. Dacă suntem buni, e meritul dumneavoastră. La mulţi ani de ziua profesorului!"

Citeste si: Revelion 2022. Ce oferte au la dispoziție românii pentru petrecerea dintre ani

„În spatele fiecărui om bogat sau sărac, celebru sau nu, se află un dascăl. Iar primul dascăl care ne sculptează caracterul şi sufletul este neîndoielnic, învăţătorul. La mulţi ani!” 

„Să aveţi parte de toată căldură omenirii, un ocean de sănătate şi toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet! La mulţi ani de ziua profesorului!”

”Prin dedicația și munca voastră, stimați profesori, ne-ați oferit cel mai prețios exemplu care va rămâne cu noi toată viața.

Sunteți primii noștri însoțitori în lumea cunoștințelor și ne-ați ajutat să descoperim atâtea lucruri frumoase, prețioase și interesante! În această zi frumoasă vă mulțumim din tot sufletul pentru dedicație, muncă și dragostea pentru carte!”

Mesaje și urări pentru profesori de Ziua Profesorului

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

”Ne-ați învățat să scriem, pentru ca acum să citiți aceste rânduri și să vă mândriți cu rodul muncii voastre.

Ne-ați învățat să fim buni cu oamenii din jur, pentru ca acum să vă bucurați că ne-am transformat în adulți binevoitori și educați. Și, probabil, cea mai importantă lecție pe care am învățat-o de la scumpii noștri dascăli a fost dragostea pentru înțelepciune, perseverența și ambiția. La mulți ani, dragi profesori!”

Felicitări pentru profesori

„La mulţi ani dragi profesori! Vă aduc cuvinte de mulţumire pentru munca imensă şi răbdarea pe care o depuneţi în educaţia noastră.”

„Vă aduc în dar cele mai sincere felicitări  şi urări de bine. Va doresc să purtaţi şi în continuare cu cinste şi demnitate onorificul titlu de semănător al Cunoştinţelor, Frumosului şi Binelui!”

”Dragii noștri profesori, vă mulțumim că existaţi şi luminaţi existenţa altora. Azi e ziua voastră, o zi specială, meritaţi cele mai frumoase flori şi cele mai dulci cuvinte. La mulţi ani!”

„Dragi și stimați colegi, felicitări cu prilejul zilei profesorului! Vă dorim mult entuziasm, dorință și energie de a răsturna munții! Fie ca generațiile de copii ce trec prin mâinile voastre să fie inteligenți și dornici să absoarbă cât mai multe secrete ale acestei lumi magnifice! La mulți ani și realizări profesionale cât mai deosebite!”

„Felicitări cu prilejul zilei internaționale a profesorului! Vă doresc mari succese în viață, realizări inedite și multă activitate productivă! Fiți mereu optimistă, împlinită și admirată! La mulți ani!”

„Vă mulțumesc că ați fost un profesor minunat și că ați crezut mereu în mine. Felicitări de Ziua Profesorului!”

„A fost o onoare să învăț atât de multe lucruri de la tine. Cuvintele tale amabile mă inspiră în fiecare zi. Felicitări de Ziua Profesorului!”

Mesaje și urări pentru profesori de Ziua Profesorului

„Avându-vă ca profesor, mă face cu adevărat binecuvântat. Vă mulțumesc că m-ați ajutat să fiu tot ce pot fi! Felicitări de Ziua Profesorului!”

Citeste si: Mesaje de iubire și dor pe care să le trimiți persoanei iubite

„Am avut norocul să am un profesor la fel de minunat ca și tine. Fără îndrumarea ta, nu aș fi realizat nimic în viață!”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cu câte femei s-a iubit Hugh Hefner. Tăticul Playboy era cunoscut pentru petrecerile sale extravagante

Calendar Creștin Ortodox, 5 octombrie 2021. Este sărbătoare cu cruce neagră. Ce sfinți sunt pomeniți astăzi

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, 25 -31 octombrie 2021. Astrologul Ana Maria Ticea anunță dezamăgiri în dragoste

Horoscop 23 Octombrie 2021: Vărsătorii au parte numai de succese, Gemenii ar trebui să fie atenți la starea lor de spirit

INTERZIS VACCINUL PFIZER! Decizia luată chiar acum. Cine a oprit vaccinarea

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

După Coronavirus ne mai lovește ceva neașteptat. Ajunge și în România. Scenariul periculos venit direct de la UE

Un fost fotbalist a murit electrocutat după ce i-a căzut telefonul în cada cu apă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies