Mesajul adolescentului de 15 ani care a băgat în moarte cerebrală un alt băiat

Adolescentul care și-a băgat colegul în comă a transmis un mesaj.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Adolescentul care a bătut un alt elev de 14 ani și care se află acum în moarte cerebrală la spitalul din Constanța, a transmis un mesaj halucinant pe Facebook.
Agresorul își informa prietenii că este bine, lăsând un mesaj încheiat în note pozitive. Tânărul nu a părut să arate vreun regret.

La data de 1 februarie, un băiat de 14 ani din Mangalia a fost bătut de un coleg cu un an mai mare ca el. Loviturile au fost atât de puternice, încât victima a ajuns la spital în comă.
Neînțelegerile dintre cei doi ar fi pornit de la o fată, mai exact, actuala prietenă a elevului bătut.

fara descriere

După ce a fost lăsat inconștient pe stradă, alți doi tineri i-au făcut acestuia masaj cardiac, până la sosirea echipajului SMURD.
În acest moment el se află în moarte cerebrală.

Citeste si: Zeci de elevi de la o școală din Brașov au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au acuzat arsuri și usturimi în zona ochilor

 

Mesajul halucinant transmis pe Facebook de bătăuș

fara descriere

Adolescentul anchetat se află în arest la domiciliu în aceste momente. El a postat un mesaj pe Facebook, de pe telefonul tatălui său.

Citeste si: Elev de 13 ani, în comă după ce a fost bătut cu sălbăticie de un sportiv! Întreaga scenă a fost filmată, iar imaginile par desprinse din filmele de groază

 

”Îmi pare rău că am pierdut focurile cu toți. Au fost niște probleme și nu am mai putut să trimit snap. Da, sunt bine pentru cine întreabă. Ăsta e telefonul lu tata că al meu e la poliție. Vă pup pe toți”.
Mesajul lui se încheie cu multe emoticonuri de zâmbete și inimioare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate