Mesajul cutremurător apărut pe pagina de Facebook a lui Dany Vicol! S-a întâmplat imediat după transferul lui Mario Iorgulescu în spitalul din Italia

Pe pagina de Facebook a lui Dany Vicol a apărut un mesaj cutremurător, scris de unul dintre apropiații tânărului.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

La scurt timp după ce Mario Iorgulescu a fost transferat de la spitalul Elias din București la o clinică din Italia, pe pagina de Facebook a lui Dany Vicol a apărut un mesaj cutremurător.

Unul dintre apropiații tânărului de doar 24 de ani care a murit în accidentul provocat de fiul lui Gino Iorgulescu a scris câteva cuvinte emoționante. 

„Frățioare, au trecut 2 săptămâni de când tu nu mai ești cu noi. Vreau să îți spun că durerea creşte din ce în ce mai mult. Golul din inimile nostre este din ce în ce mai mare… lipsa și dorul de tine ne apasă. Îmi pare tare rău că ai plecat de lângă noi, dar știu că tu ne vezi și că ne auzi tot timpul de aceea îți scriu și acest mesaj.

Citeste si: „Am 24 de ani și am o iubită minunată. Sora ei însă nu mă place deloc. Într-o zi, mergeam la duș, când am auzit-o că...”

Citeste si: Johannes Visscher, demonul care mima că e om normal! Ce spun psihologii despre criminalul olandez: „Trăia într-un camuflaj perfect”

Citeste si: Legea controversată care scoate mii de oameni în stradă: Sexul în afara căsătoriei poate fi pedepsit cu închisoarea

Vreau să îți spun că te iubesc și că nu te voi uita niciodată și îți promit că voi avea grija de copiii tăi, frățiorii mei mai mici… Nu vor duce lipsa de nimic. Te rog să ne întărești cât mai mult și să ne dai putere să avem grijă de Negruţa și copilașii tăi. Te iubesc, frăţiorul meu, și nu te voi uita niciodată. Ai fost și vei rămâne fratele meu mai mare. Odihnește-te-n pace, suflet bun și curat”, a scris un aproiat pe pagina lui Dany Vicol. Nu este singurl mesaj de acest gen, apropiații continuând să-și exprime regretele în mediul online.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate