Mesajul disperat al unei italience, după ce tatăl ei a murit de coronavirus: „Oameni buni, stați acasă!”

Videoclipul unei talience a ajuns viral, după ce a povestit despre moartea tatălui ei, răpus din cauza coronavirusului.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Mesajul unei italience, după ce tatăl ei a murit de coronavirus


In articol:

Femeia și-a făcut curaj și a vorbit despre pierderea tatălui ei, după ce a fost infectat de coronavirus. Italianca a povestit, într-un videoclip postat pe Facebook, că nici măcar nu a apucat să-și ia la revedere de la tatăl ei.

Despărțirea a fost una dureroasă, nici măcar nu și-a putut vedea tatăl pentru că se află în carantină împreună cu mama ei. A povestit că virusul l-a lovit pe tatăl ei ca un fulger, i s-a făcut rău deodată și a murit la scurt timp la spital.

„Nu aș fi vrut să fac asta niciodată, dar mi-au cerut mulți oameni să scriu, să vorbesc, să încerc să explic ce înseamnă să fii în carantină și ce înseamnă să pierzi o persoană dragă în puțin timp, să n-o mai vezi niciodată. Îmi aplec puțin masca asta pe care am ajuns să o port mereu, pentru a o proteja pe mama, care trăiește la distanță de mine”, a povestit femeia.

Citeste si: BREAKING NEWS! Încă trei cazuri de CORONAVIRUS au fost confirmate în România. Numărul victimelor ajunge la 28

Citeste si: Puterea Dragostei 11 Martie: Turcu recurge la amenințări la adresa Biancăi: „Dacă dau un telefon apar toate pozele pe internet”

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Cum luptăm cu COVID - 19. Dezastru total la Institutul Matei Balș

Italianca le recomandă oamenilor să nu mai iasă din case

„Mă gândesc toată ziua că sunt oameni pe afară, oameni care se strâng în baruri, mame care își duc copiii în parcuri și ele stau la cafele. Mă gândesc că există interese politice și economice care ne omoară. Mă gândesc că există persoane, bătrâni, care nu au înțeles că nu pot merge să joace cărți la bar și că trebuie să stea în casă. Mă mai gândesc că sunt tineri care nu au înțeles că tații lor, unchii, frații, sunt luați de lângă ei”, a declarat italianca.

 

De meserie operator sanitar, femeia le recomandă tuturor să se protejeze și să stea acasă deoarece toată lumea este în pericol, chiar și tinerii: „Iată ce li se întâmplă celor care cred că acest coronavirus nu face nimic, nu afectează tinerii. Nu este adevărat, am prieteni tineri care se luptă între viață și moarte”.

Mesajul unei italience, după ce tatăl ei a murit de coronavirus

„Vreau să dau acest mesaj fără să mă lungesc prea mult, dar vreau să vă spun tuturor: Stați acasă! Stați acasă și încheiați activitățile. Dacă statul nu are grijă de noi, să avem noi grijă. Eu am închis și nu mai deschid, pentru că trebuie să am grijă de familia mea, de persoane. Oameni buni, stați acasă!”, a încheiat femeia. (Citeste si: VIDEO | Închiderea şcolilor, probleme pentru părinți)

Italia este considerată China Europei deoarece este a doua cea mai afectată țară de coronavirus. Numărul total de cazuri de coronavirus confirmate în Italia se îndreaptă spre 10.000. Luni, au fost înregistrate alte 1.807 de cazuri, ceea ce a ridicat totalul la 9.172. Numărul deceselor a crescut la 463, iar rata de mortalitate în această ţară este de 5%, peste estimările de 3-4% din alte zone, potrivit Digi24. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate