Mesajul emoționant al profesorilor Alexandrei, tânăra răpită de Gheorghe Dincă

Alexandra Măceșanu, tânăra de 15 ani răpită de Gheorghe Dincă și apoi ucisă de acesta, așa cum a mărturisit chiar criminalul, era elevă la un liceu în Caracal.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Profesorii Alexandrei de la Liceul teroretic ”Mihai Viteazul” din Caracal au postat pe pagina de socializare a unității de învățământ un mesaj emoționant în memoria celei care a fost eleva lor.

”Cu nemărginită durere în suflet anunțăm ”zborul” către Rai al unui ”bulgăraș de aur” din marea familie a Liceului Teoretic ”Mihai Viteazul” Caracal . Nu te vom uita niciodată, Alexandra Măceșanu! Te vom păstra în amintire ca pe o ”eroină națională”! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, este mesajul postat pe pagina liceului din Caracal.

Citeste si: Alexandra, victima ”monstrului din Caracal”, iubea dansul și scena! Imagini emoționante de la spectacolele ansamblului din care făcea parte

Citeste si: ”Isteria Alexandra”! Un român din Dublin susține că știe unde se află fata după ce a visat-o îmbrăcată în roșu

Citeste si: Unchiul Alexandrei aruncă bomba! Dezvăluiri halucinante despre criminalul din Caracal: „Este amantul unei foste judecatoare! Sunt implicati si oameni politici!”

fara descriere

Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut, miercuri, 24 iulie, după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină "la ocazie".  A doua zi, minora a  reușit să pună mâna pe telefonul răpitorului său și a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat și cerând ajutorul.

Autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla decât câteva ore mai târziu. Nici atunci anchetatorii nu au intrat peste răpitor, ci au început percheziţia domiciliară la locuinţa lui Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani, din Caracal, vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul Alexandrei. Nu au mai găsit-o pe fată, l-au ridicat pe Gheorghe Dincă, iar acesta a recunoscut în cadrul anchetei că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, dar şi pe o altă adolescentă dispărută în urmă cu câteva luni, Luiza Melencu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate