LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Mesajul Gabrielei Firea, după moartea tatălui ei ”Nu avem părinți perfecți”

Gabriela Firea trece prin momente grele, după ce tatăl ei, Ioan Vrânceanu, a decedat, luni.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Gabriela Firea, primarul geneal al Capitalei, a făcut tristul anunț pe Facebook luni. ”Dumnezeu să-l odihnească pe Ioan, tatăl meu și al fratilor mei! Drum lin acolo unde nu este nici întristare, nici suspin, ci viață fără de sfârșit”, a scris Gabriela Firea.

În această dimineață, Gabriela Firea a postat pe pagina ei de socializare un citat al Papei Francisc.

Citeste si: Tatăl Gabrielei Firea a murit! Primarul Capitalei este în doliu

“Nu există o familie perfectă. Nu avem părinți perfecți, nu suntem perfecți, nu ne căsătorim cu o persoană perfectă și nici nu avem copii perfecti. Avem reclamații de la alții. Ne dezamăgim reciproc. Prin urmare, nu există o căsătorie sănătoasă sau o familie sănătoasă fără exercitarea iertării. Iertarea este vitală pentru sănătatea noastră emoțională și supraviețuirea spirituală. Fără iertare, familia devine o arenă a conflictului și o reducere a pedepselor.

Fără iertare, familia se îmbolnăvește. Iertarea este asepsia sufletului, curățarea minții și libertatea inimii. Cine nu iartă nu are pace în suflet sau comuniune cu Dumnezeu. Durerea este o otravă care intoxică și ucide. Păstrarea durerii în inimă este un gest autodistructiv. Este autofagie. Cel care nu iartă devine bolnav fizic, emoțional și spiritual.

De aceea, familia trebuie să fie un loc de viață și nu de moarte. Teritoriul de vindecare și nu de boală; scenariu de iertare și nu de vinovăție. Iertarea aduce bucurie când întristarea produce tristețe, în care durerea a provocat boala. Papa Francisc (Jorge Mario Bergoglio Pope Francis - Jorge Mario Bergoglio)”, este postarea Gabrielei Firea.

Citeste si: Firea, despre Pintea: Am fost surprinsă. Regret că unii politicieni au încercat să câştige capital electoral de pe urma acestui moment critic

fara descriere

Citeste si: Poluare extremă în București. Detalii terifiante despre cea mai gravă dezvăluire

Tatăl primarului Capitalei Gabriela Firea a murit. A lucrat pe șantier

Gabriela Firea s-a născut în Bacău, fiind a doua din cei patru copii ai lui Ioan și Veronicăi Vrânceanu. Conform informațiilor din presă, Ioan Vrânceanu, tatăl Gabrielei Firea, a lucrat pe șantier ca muncitor necalificat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate