Mesajul lui Bogdan Mocanu pentru Ana-Maria, după ce concurenta a fost eliminată de la Puterea Dragostei! Cât de emoționant

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Ana-Maria și Bogdan Mocanu nu au format un cuplu oficial în casa Puterea Dragostei, însă se purtau ca doi îndrăgostiți. Atracția dintre ei era vizibilă și fanii speră că cei doi concurenți vor forma un cuplu odată întorși în România.

Vestea că Ana-Maria Lintaru a fost eliminată de la Puterea Dragostei prin votul publicului a căzut ca un trăsnet asupra concurenților. Nimeni nu se aștepta ca ea să fie următoare persoană care pleacă acasă. Bogdan Mocanu a și publicat primul mesaj pentru frumoasa blondină care i-a furat inima încă de când a pășir pragul casei. „Îmi este al dracului de dor de tine”, a scris el în dreptul unei fotografii în care o ține pe Ana în brațe.

Citeste si: Ana-Maria a fost eliminată de la Puterea Dragostei! A părăsit competiția cu ochii în lacrimi, iar Simina a plâns în hohote

fara descriere

Ana-Maria de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce a fost eliminată!

„Bună dragii mei, o sa încep prin a vă mulțumi pentru susținerea si mesajele voastre frumoase și încurajatoare. 🙏🏽🥰🤗
Aici am trait una dintre cele mai frumoase experiențe, am cunoscut oameni frumosi cu care am rezonat mai mult sau mai putin.
Poate că de multe ori am fost tacută, dar lucrul acesta a fost un raspuns frumos în fata celor care la acel moment m-au criticat!
Am crescut cu niste reguli foarte bine stabilite, si cei 7 ani de acasa mi-au ghidat mereu comportamentul!
Va pot asigura ca lucrurile frumoase daca sunt să se întample se vor întampla si la tv dar si în spatele acestuia!
Vreau să vă multumesc înca o dată tuturor celor care ati crezut în mine din prima clipa si m-as bucura să-mi rămâneți aproape!
Imi doresc să am cea mai frumoasa comunitate plină de oameni cu bun simt și frumoși la suflet!
P.S. Să câstige dragostea...dragostea adevarată ❤”, a scris Ana-Maria Lintaru pe pagina ei de Instagram imediat după ce a aflat că a fost eliminată prin votul telespectatorilor.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate