Ana-Maria a fost eliminată de la Puterea Dragostei! A părăsit competiția cu ochii în lacrimi, iar Simina a plâns în hohote

Ana-Maria a fost eliminată de la Puterea Dragostei. Simina nu a primit vestea prea bine și ambele au izbucnit în plâns.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Ana-Maria Lintaru a fost eliminată de la Puterea Dragostei. Telespectatorii au hotărât că frumoasa blondină care i-a furat inima lui Bogdan Mocanu ar trebui să plece acasă.

Întrebată de Andreea Mantea dacă și-ar dori ca Bo0gdan Mocanu să se descalifice și să se întoarcă în România alături de ea, concurenta a dt un răspuns negativ.

„Nu vreau să vină cu mine, știu că e ambițios și îi place competiția și vrea să lupte”, a spus Ana-Maria. 

„M-aș mai întoare cu mare drag aici”, a mai spus ea.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Imediat ce Andreea a dat vestea, Bogdan Mocanu s-a dus și a îmbrățișat-o pe tânără, iar ea a izbucnit în plâns. 

fara descriere

Simina a plâns în hohote când a auzit că Ana-Maria părăsește Puterea Dragostei

Între Ana-Maria și Simina de la Puterea Dragostei s-a format o prietenie frumoasă. Din imaginile pe care blondina le publică în mod frecvent pe rețelele de socializare este lesne de înțeles că ea și iubita lui Alex Zănoagă se înțeleg foarte bine și se distrează de minune împreună. Nu o dată ele s-au filmat făcând glume cu cei din jur sau chiar și una pe seama celeilalte.

Citeste si: Mama lui Iancu de la Puterea Dragostei nu este de acord cu relația lui cu Roxana! Ce a transmis concurenta când a auzit asta!

fara descriere

Ana-Maria de la Puterea Dragostei a fost iubita lui Andy

Ana-Maria a recunoscut încă de la intrarea ei în casa Puterea Dragostei că în urmă cu mai bine de un an a avut o relație cu Andy. Cei doi tineri făceau un cuplu superb, iar mărturie stau chiar fotografiile cu ei doi împreună, de pe vremea când erau încă într-o relație.

Se pare că Roxana și Ana au gusturi asemănătoare la bărbați pentru că frumoasa blondină și-a îndreptat atenția către Bogdan Mocanu încă de când a ajuns în emisiune. Deși nu au format un cuplu, ei s-au sărutat de mai multe ori și fanii speră că povestea lor va continua și în afara competiției.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate