Mesajul lui Klaus Iohannis după tragicul accident din Ialomița: "Să înțelegem că lipsa de infrastructură ucide, precum și corupția ucide"

Klaus Iohannis a aflat despre tragicul accident petrecut astăzi dimineață în Ialomița și a făcut primele declarații.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Klaus Iohannis se afla într-o vizită la Iași, unde a făcut declarații și despre tragicul accident petrecut la primele ore ale dimineții. 

Citeste si: Șoferul de tir care a provocat accidentul din Ialomița a murit. Ce urma să facă dacă ar fi ajuns acasă

Citeste si: Ultimă oră: Ion Iliescu este internat în continuare în spital. Cum se simte fostul președinte

Citeste si: Mesajul sfâșietor postat de compania la care lucrau cei 16 pasageri: "Suntem alături de familiile îndurerate"

Mesajul lui Klaus Iohannis după tragicul accident din Ialomița: "Să înțelegem că lipsa de infrastructură ucide, precum și corupția ucide"

Președintele României crede că de vină pentru această tragedie este incompetența guvernului PSD care nu s-a ocupat de construirea unei infrastructuri care să reducă numărul accidentelor rutiere. 

"Avem nevoie de infrastrcutură rutieră, digitală. Astăzi avem dinpăcate încă o dată un exemplu de ce este absolută nevoie, de infrastrcutură decentă. Azi-dimineață la 6 și ceva am primit un mesaj cutremurător. Între Urziceni și Slobozia a avut loc un accident rutier groaznic cu 10 morți și aproape 10 răniți grav. M-a întristat foarte mult. Ce poți să spui, condoleanțe și îmi pare foarte rău. Ce să înțelegem de aici? Să înțelegem că lispa de infrastrcutură ucide, precum și corupția ucide. Această nepăsare criminală a PSDiștilor costă vieți de români. Dragii mei, avem nevoie de această infrastrcutră. Ideea cu autostrada nu este doar o ambiție politică, în niciun caz un moft. Acum, în secolul XXI, secolul mobilității avem nevoie de infrastructură ca de aer, altfel pur și simplu vom rămâne în urmă”, a declarat președintele României.

Șeful statului susține că România a rămas în urmă.

"Cum în urmă trebuie să recunoaștem a rămas România, fiindcă am avut din nefericire atâția ani la conducere PSD. PSD este principalul motiv al rămânerii în urmă a României", a mai adăugat Klaus Iohannis.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate