Noi cazuri de trafic de persoane ies la iveală: Un bărbat din Dolj și altul din Sibiu au fost arestați

Crimele din Caracal au scos la iveală noi cazuri de trafic de persoane. În cursul zilei de astăzi un bărbat din Dolj și altul din Sibiu au fost arestați după ce au obligat mai multe fete să se prostitueze.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Un tânăr de 23 de ani din Dolj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, cu acuzația de trafic de minori, trafic de persoane, lovire și alte violențe. 

Citeste si: Un polițist sucevean a ieșit la bere cu un interlop din Iași. Reacția omului legii după ce a fost descoperit

Citeste si: O femeie din Botoșani a ajuns la spital după ce a făcut duș. Ce a descoperit compania producătoare în urma sesizărilor

Citeste si: Un bărbat gelos s-a aruncat de la etajul 9 cu cei doi copii ai lui! Ce făcuse soția lui înainte să se sinucidă

Noi cazuri de trafic de persoane ies la iveală: Un bărbat din Dolj și altul din Sibiu au fost arestați

Tânărul din Craiova ar fi obligat două fete să cerșească și să se prostitueze, iar pe una dintre ele ar fi bătut-o.

Potrivit anchetatorilor, din 2014 și până în prezent, bărbatul ar fi obligat o minoră, care la data respectivă avea 15 ani, să cerşească, iar pe o altă tânără să practice cerşetoria şi prostituţia. Bărbatul le-ar fi luat ambelor fete banii astfel obținuți. De asemenea, în 25 septembrie 2019, bărbatul ar fi agresat fizic una dintre victime.

Un alt tânăr, din Sibiu, a fost arestat sub aceeași acuzație, după ce a convins o fată de 15 ani dintr-un centru de plasament să se prostitueze. 

În urma audierilor, polițiștii au descoperit că, în perioada 2018-2019 bărbatul a obligat-o pe copila de 15 ani să se prostitueze pentru el. Banii obținuți îi reveneau în totalitate bărbatului. 

Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar fata a fost preluată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu. 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate