Mesajul tulburător care a apărut pe internet astăzi, în ziua în care Alexandra Măceșanu împlinea 16 ani! ”Ești o eroină”

Astăzi, Alexandra Măceșanu ar fi împlinit vârsta de 16 ani! Ce mesaj a apărut pe social media.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Alexandra Măceșanu, nepoata lui Alexandru Cumpănașu, ar fi împlinit astăzi frumoasa vârstă de 16 ani, vârstă la care adolescenta ar fi trebuit încă să își continue copilăria, să meargă la școală, să învețe și să se distreze. Toate aceste lucruri i-au fost luate din ziua în care s-a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă. Pe rețelele de socializare a apărut un mesaj tulburător, referitor la dispariția fetei.

Citeste si: Anchetatorii au ignorat 3 elemente în dosarul Cazul Caracal! Ce piste ar fi putut deschide

Citeste si: Soţia lui Alexandru Cumpănaşu a picat un examen de expert în Guvern, deşi a fost consilier pentru trei premieri! Vezi ce notă a obţinut frumoasa Simona!

Citeste si: Cel mai bun prieten al lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea: ”Eu nu cred că el a omorât fetele alea”

”Astăzi, 15 septembrie, făceai 16 ani Alexandra, erai lângă familia ta , lângă prietenii tăi. Ai avut curajul pe care nimeni nu l-ar fii avut să ia acel telefon in mâna si să sune la 112. Ai putut să oferi toate detaliile de care au avut nevoie să te găsească, dar nu au făcut-o. Ți-ai pus toată speranța în cei ce ar fi trebuit să te aducă acasă înapoi, ai avut încredere în posibilii tăi viitori colegi de muncă, pentru că visul tău era să devii polițistă. Aici în România se plânge pentru tine Alexandra , ne rugăm pentru tine și dorim dreptate în acest caz. Ești o eroină, ai salvat alte vieți deși tu nu ai putut fii salvată. Ne-ai dat o lecție , ne-ai făcut să ne trezim la trista realitate , unde poliția este mâna în mână cu criminalii. La mulți ani Alexandra, oriunde ai fii..”, este mesajul care a apărut pe rețelele de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate