Soţia lui Alexandru Cumpănaşu a picat un examen de expert în Guvern, deşi a fost consilier pentru trei premieri! Vezi ce notă a obţinut frumoasa Simona!

S-a aflat că soţia lui Alexandru Cumpănaşu a picat un examen de expert.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că soţia lui Alexandru Cumpănaşu a picat un examen de expert. Unchiul Alexandrei Măceşanu, una din victimele lui Gheorge Dincă, ucigaşul din Caracal, s-a însurat cu Simona Baltag în toamna lui 2018. (vezi motivul pentru care Simona a fost amendată)

Citeste si: Adevărul despre relația de rudenie dintre Alexandru Cumpănașu și Alexandra Măceșanu! Toată lumea crede că el este unchiul ei

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu a fost dat în judecată pentru că a inundat apartamentul unei vecine: „S-au rupt efectiv tavanele din cauza apei” | EXCLUSIV

Citeste si: Robert Turcescu l-a demolat pe Alexandru Cumpănaşu: “N-a terminat nici măcar anul I de facultate, dar predă la facultăţi. E deja prea multă impostură, nu?”

Soţia lui Alexandru Cumpănaşu a picat un examen de expert. Simona este secretara lui Cumpănaşu

Presa a relatat că Simona a lucrat pentru trei premieri PSD în calitate de consilieră. În ianuarie 2018, ea a renunţat la funcţia de consilieră a Vioricăi Dăncilă pentru a deveni apoi secretar general al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea Romaniei  (CNMR), condusă chiar de cel ce avea să-i devină soţ.

fara descriere

Soţia lui Alexandru Cumpănaşu a picat un examen de expert. A vrut să ocupe un post de asistent manager în cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale 

În iunie 2018, soţia lui Alexandru Cumpănaşu a picat un examen de expert. Acum mai bine de un an, Simona Baltag a vrut să ocupe un post de asistent manager în cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale, dar a fost repinsă, după ce a obţinut un punctaj final de 60. Cei admişi au obţinut 90, respectiv 75 de puncte. Rezultatele au fost afişate în iule 2018. “REZULTATUL FINAL al concursului de recrutare și selecție a experților pentru posturile vacante din echipa MEN beneficiar în proiect -în afara organigramei - în cadrul proiectului „CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți”, s-a scris despre concursul picat de Simona.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate