Meteo România: ce se întâmplă cu vremea în următoarele zile

Meteorologii au făcut anunțul: ce se întâmplă cu vremea în următoarele zile în România.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Specialiștii au făcut anunțul în legătură cu temperaturile din țară. Vremea se va îmbunătăți în următoarea perioadă în România. Conform ANM, meteorologii au emis o informare meteorologică care ține până în data de 8 octombrie. Fenomenele care vor fi: vreme deosebit de rece, ninsori la munte, precipitații mixte în zonele subcarpatice.

Citeste si: Vremea în weekend la munte

Informare meteorologică

Fenomene vizate: vreme deosebit de rece, ninsori la munte, precipitații mixte în zonele subcarpatic

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Interval de valabilitate: 06 octombrie, ora 12:00 – 8 octombrie, ora 10:00

În intervalul menționat vremea va fi deosebit de rece și se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare, în zona montană înaltă se va depune strat nou de zăpadă, iar temporar vântul va avea unele intensificări, spulberând zăpada. În zonele subcarpatice aferente acestor masive, îndeosebi din Moldova și Transilvania, precipitațiile vor fi mixte.

Notă: Vremea se va menține deosebit de rece și pe parcursul zilei de marți (8 octombrie), precum și în noaptea de marți spre miercuri (8/9 octombrie).

Starea vremii în România

În următoarele zile, vremea se va menține rece, însă precipitațiile vor fi pe arii restrânse.  De la jumătatea săptămânii, vremea se va încălzi în marea majoritate a zonelor din țară.         

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate