Metrorex a făcut anunțul! Cum se va circula în noaptea de Paște și de 1 mai

Programul Metrorex de sărbătorile de Paște și de 1 mai a fost făcut public. Iată cum se va circula în aceste zile.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Reprezentanții Metrorex vin cu vești bune pentru cei care decid ca de sărbătorile de Paște să circule cu metroul. De asemenea, Metrorex a stabilit și programul pentru minivacanța de 1 mai 2019.

Astfel, în noaptea de Înviere, trenurile vor circula la un interval de 10 minute, în intervalul orar 23.00 - 1.00, urmând ca mai apoi, până la ora 5 dimineața, garniturile să ajungă în stații la un interval de 20 de minute.

Călătorii nu au voie în incinta garniturilor de metrou cu lumânări aprinse, potrivit Metrorex

„Metrorex vine in intampinarea calatorilor si anunta programul circulatiei trenurilor de metrou pentru perioada Sarbatorilor Pascale. In noaptea de Inviere 27/28 aprilie 2019, trenurile de metrou vor circula intre orele 23:00 – 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 pana la ora 5:00, la un interval de 20 minute.

Citeste si: Carmen de la Sălciua a stârnit un val de controverse după ce a publicat prima poză cu ea nemachiată: „Nu m-am nascut să vă înghit toate frustrările!”

Citeste si: Adelin, fostul concurent de la Puterea Dragostei, primele declarații după ce s-a spus că s-a despărțit de Ștefania EXCLUSIV

Citeste si: Fiica lui Dorel din reclame a ajuns la vârsta primei iubiri! Uite-o pe Andreea alături de băiatul de care e îndrăgostită!

Pentru desfasurarea in siguranta a traficului este interzisa intrarea in statiile de metrou si in trenuri cu lumanari aprinse. De asemenea, in perioada 26-30 aprilie si 1 mai 2019, trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1 (Republica-Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni-Pipera) si Magistrala 3 (Anghel Saligny-Preciziei) la un interval de circa 10 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2-Straulesti) la un interval de circa 11 minute.

In pragul Sarbatorilor Pascale, echipa Metrorex transmite tuturor calatorilor si colaboratorilor cele mai bune ganduri. Sarbatori cu bucurie alaturi de cei dragi!”, transmite comunicatul Metrorex.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate