Mihaela Rădulescu a răbufnit la adresa Vivianei Sposub! Ce a spus prezentatoarea de televiziune despre iubita lui George Burcea: "Viviana nu participă la nimic..."

Mihaela Rădulescu a avut o reacție acidă la adresa Vivianei Sposub.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Mihaela Rădulescu a avut o reacție acidă la adresa Vivianei Sposub.

Relația dintre Mihaela Rădulescu și Viviana Sposub este una destul de tensionată. De cele mai multe ori, prezentatoarea emisiunii a avut doar cuvinte dure la adresa iubitei lui George Burcea. De data aceasta, vedeta nu s-a mai putut abține și a spus adevărul!

Mihaela Rădulescu, reacție acidă la adresa Vivianei Sposub


In articol:

Reacție neașteptată a Mihaelei Rădulescu a venit după ce Viviana și iubitul ei au mâncat din mâncarea Giuliei, fără să îi întrebe și pe ceilalți concurenți. Partenera actorului susține, totuși, că a greșit în momentul în care a reacționat în acest mod. Cu toate acestea, se pare că Mihaela a fost extrem de dezamăgită de gestul vedetei, ba chiar mai mult, aceasta i-a spus că s-a gândit doar la ea și la George, iubitul acesteia.

Citeste si: Scandal monstru la Ferma! Mihaela Rădulescu, replici acide la adresa Vivianei Sposub!

Citeste si: Regina Elisabeta n-a mai amânat decizia istorică. După 40 de ani! Alertă în Marea Britanie - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Mihaela Rădulescu, reacție acidă la adresa Vivianei Sposub
Mihaela Rădulescu, reacție acidă la adresa Vivianei Sposub

“Viviana, nu ești un om rău, ești un om care nu s-a gândit o clipă la toată casa, care s-a gândit doar la ea și La Georgică. Și, care, în general, dacă aș fi concurent, nu sunt concurent, nu te judec, dacă aș fi concurent, mi-aș pune niște probleme și întrebări. «Pe Viviana o doare la bască de mâncarea e a noastră, a tuturor!». Doi: Viviana nu participă la nimic, toată ziua, decât Georgică, Georgică, Georgică și atât! Nu muncă, nu nimic! Și care, Viviana, deja, din ce în ce mai tare, nu vrea decât să fie perfectă la televizor”, a declarat Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emsiunii.

În urmă cu ceva timp, Mihaela Rădulescu i-a spus Vivianei faptul că nu trebuie să folosească alintăturile pe post de scuză, dar și faptul că nu mai vrea să o audă pe tânără că se plânge.

„În celelalte situații, aș vrea ca și noi, femeile, să facem ce trebuie și în zilele alea din lună. Dacă știm că ne e rău, nu avem ce să căutăm aici. Cred că trebuie să faci un efort și să nu folosești alintătura pe post de scuză. De azi înainte nu vreau să te mai aud că te plângi. Dacă ne spuneai de la început că ai problema asta, îți spuneam că nu ai ce să cauți aici” a continuat Mihaela Rădulescu, în timp ce Viviana Sposub plângea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 3 Decembrie 2020: astăzi finanțele revin în starea de echilibru

Ungurii, lovitură cruntă chiar din România! Decizia anunțată astăzi va fi greu de suportat

Surpriză de proporții! Kanal D a angajat o nouă prezentatoare celebră! Va avea două emisiuni: despre cine este vorba

Imagini uluitoare cu Mihaela Rădulescu, de pe vremea când avea 30 de kilograme în plus! Cum arată cunoscuta vedetă de televiziune: "O grasă nefericită..."

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner au împlinit şase ani de relaţie. Ce cadou special a primit vedeta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies