Mihai Bendeac a făcut o jumătate de milion de euro din televiziune în 5 ani! Salariul actorului, peste cel al Andreei Esca! EXCLUSIV

Mihai Bendeac a devenit oficial cea mai bine plătită vedetă de televiziune din România. Salariul lui a ajuns la o cifră incredibilă.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Mihai Bendeac ”a rupt baraca” și a încasat un salariu uriaș în perioada 2019-2020 de la Antena 1. El a devenit cea mai bine-plătită vedetă de televiziune din România și unul din cei mai bogați actori de la noi.

Mihai Bendeac i-a donat 200.000 de euro, anul trecut, tatălui său

Mihai Bendeac a încasat în perioada menționată, suma de 200.000 de euro de la postul de televiziune pentru care lucrează. Informația apare în declarația de avere a tatălui său, Dănuț Bendeac, director la Agenția Domeniile Statului. Acesta a specificat faptul că banii provin din contracte de drepturi de autor încheiate între fiul lui, Mihai Bendeac și Antena Group SA. Este un lucru știut că actorul are obiceiul de a nu păstra nimic pe numele lui, de la bani, mașini și case, toate ajung pe numele părinților.

Citeste si: Mihai Bendeac și Gabriel Tamaș aproape că s-au luat la bătaie! Actorul povestește de la ce a pornit conflictul: „Eu eram cu o fată...”

Conform unui calcul făcut ”la prima mână”, Bendeac a avut, în medie, peste 16.000 de euro lunar pentru prestațiile lui de la televiziune, ceea ce face din el cea mai bine plătită vedetă de televiziune a momentului.

Doar Andreea Esca, Dan Negru și Ștefan Bănică Jr, în perioadele ”bune” ale lor mai ajungeau la astfel de sume.

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Actorul a donat câștigurile din carte

Chiar și pentru Mihai Bendeac, suma reprezintă un record personal.

În 2019, actorul a trecut pe numele tatălui său suma de 200.000 de lei (40.000 de euro), în 2018 – 605.000 lei (120.000 euro), în 2017 – 365.000 lei (73.000 euro) iar în 2016 – 376.000 lei (75.000 euro), toți banii provenind din televiziune. Fondurile obținute au fost investite în imobiliare, părinții lui Bendeac deținând 3 apartamente, o vilă și un spațiu comercial, acolo unde mama actrului și-a deschis un cabinet stomatologic.
La data completării declarației de avere, tatăl lui Bendeac avea în conturi circa 200.000 de euro. În total, Bendeac a făcut mai mult de 500.000 de euro din televiziune în ultimii 5 ani!!!

Citeste si: Mihai Bendeac s-a vaccinat anti-COVID cu AstraZeneca. Mesajul transmis după imunizare: ”Îmi este teamă de...”

Citeste si: Mihai Bendeac s-a vaccinat anti-COVID cu AstraZeneca. Mesajul transmis după imunizare: ”Îmi este teamă de...”

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac a donat o sumă uriașă pentru spitalul de copii

Mihai Bendeac a anunțat recent că a donat 100.000 de euro din vânzarea cărții sale către spitalele de copii și urmează să mai doneze însă 100.000 de euro pentru renovarea unor instituții sanitare din țară. El s-a alăturat, astfel, proiectului inițiat de asociația condusă de prietenul său, Codin Maticiuc. Acesta a început în toamna anului trecut, de unul singur, renovarea etajului 7 de la Spitalul Fundeni, acolo unde se află secția de oncologie pediatrică. Maticiuc a povestit că i-a promis în 2016, unei fetițe internate acolo, că va renova secția și nu s-a lăsat până nu i-a îndeplinit micuței visul.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Codin Maticiuc, în culmea fericirii! Vestea primită din partea lui Mihai Bendeac: ”Nu vrea nimic în schimb”

Ziua polițist, seara dansator pe scena de la Românii au Talent, sezonul 11. Florian Geanovu: ”Un polițist poate să facă și alte chestii pe lângă să dea amenzi”

Andrei Versace, ”distrus” că a rămas cu mii de euro necheltuiți în pandemie! ”Carantină pe barosăneală”

Horoscop saptamanal 10-16 Mai 2021: Trebuie să iei o decizie importantă în această perioadă

ȘOCUL MAXIM: Lovitură pentru cei care s-au vaccinat! S-a anunțat chiar acum: Se discută foarte intens

BOMBĂ! Cine este IUBITUL actual al Danei Budeanu! Este ȘOC TOTAL în lumea politică

Experiențele incredibile care le-au marcat destinul. Celebrități care au văzut moartea cu ochii!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies