Mihai Bobonete, purificat de Alexandru Pârgaru la Românii au Talent 2022. Juratul: ”Nu îmi strica chakrele în mine...”

Mihai Bobonete, purificat de Alexandru Pârgaru la Românii au Talent, sezonul 12. Ceilalți jurați au râs în hohote.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Mihai Bobonete, purificat de Alexandru Pârgaru la Românii au Talent 2022. Concurentul de la Românii au Talent, sezonul 12, a venit să vorbească despre divinitate.

Mihai Bobonete, purificat de Alexandru Pârgaru la Românii au Talent 2022

Alexandru Pârgaru are 28 de ani și este de profesie terapeut. Concurentul a venit la Românii au Talent 2022, ca să vorbească despre divinitate, dar și să ofere din cunoștiințele sale către public.

Alexandru Pârgaru l-a invitat pe scenă pe noul jurat, Mihai Bobonete, căruia a încercat să îi facă o ”purificare”, care într-un final a eșuat, fiindcă juratul era pus pe glume, iar concurentul de Românii au Talent, sezonul 12, nu era dispus să glumească cu lucrurile pe care le consideră sfinte.

Citeste si: Andi Moisescu, ”biciuit” la Românii au Talent, sezonul 12. Rachele Belle Barum i-a lăsat pe jurați cu gura căscată

Mihai Bobonete, purificat de Alexandru Pârgaru la Românii au Talent 2022

Mihai Bobonete, purificat de Alexandru Pârgaru la Românii au Talent 2022

[Sursa foto: Captură TV]

 • Bobonete: Tu ești mână în mână cu cel de Sus?
 • Alexandru Pârgaru: Noi toți suntem mână în mână cu cel de Sus
 • Bobonete: Aveți cinci minute să vorbim despre Domnul Nostru Iisus Hristos?
 • Alexandru Pârgaru: Am de spus multe pentru cine are să asculte. Invit aici alături de mine pe domnul Bombonel
 • Bobonete: Oh, my God. Nu am cum să refuz un om care a venit aici cu atâta bunătate, vorbește de Dumnezeu, de Iisus, de asta, ce poate să mi se întâmple...
 • Alexandru Pârgaru: Eu aici nu fac miștouri, nu fac glume, nu fac divertisment, sunt lucruri foarte divine și serioase. Namaste, acest salut venit din limba tibetană este un salut al călugărilor și se traduce: Divinul din mine, salută, respectă și iubește divinitatea din tine.
 • Bobonete: Dar ce te faci cu mine dacă eu sunt cu extraterești, cu alte alea?
 • Alexandru Pârgaru: Adică dacă nu credeți în Dumnezeu sau ce?
 • Bobonete: Nu știu, dacă nu cred în Dumnezeu ca tine
 • Alexandru Pârgaru: Unul dintre cei mai mari atei ai istoriei omenirii, Blaise Pascal
 • Bobonete: Stop! A zis așa: Dacă aleg să cred în Dumnezeu, iar la finalul vieții se va dovedi că Dumnezeu nu există, nu am pierdut nimic, dar dacă aleg să cred în Dumnezeu, iar la finalul vieții observ că el a existat, atunci am câștigat tot
 • Alexandru Pârgaru: Ați știut, cinste dumneavoastră
 • Bobonete: Ai vreun cristal la tine pentru dureri de măsea
 • Alexandru Pârgaru: Nu glumesc cu așa ceva. Există pentru orice durere, orice cristal, dar nu eu nu fac glume cu așa ceva, repet.

Citeste si: Raisa Stanciu, moment emoționat la Românii au Talent 2022. Dragoș Bucur: ”Nu am vrut nici o secundă să te rănesc... ”

Citeste si: Georgiana Lobonț și Marcela Fota, schimb de replici în public. Ce și-au spus cele două artiste la ultima lor întâlnire- kanald.ro

Citeste si: Anunțul NATO care îl va înfuria pe Putin. Liderul Alianței, reacție fără perdea. Este așteptată reacția Kremlinului- stirileprotv.ro

Mihai Bobonete, purificat de Alexandru Pârgaru la Românii au Talent 2022

Mihai Bobonete, purificat de Alexandru Pârgaru la Românii au Talent 2022

[Sursa foto: Captură TV]

Mihai Bobonete: ”Cu ce i-am greșit eu...”

Nedumerit de ceea ce i s-a întâmplat la Românii au Talent 2022, atunci când Alexandru Pârgaru l-a invitat pe scenă, noul jurat de la Românii au Talent, sezonul 12, a încercat să vorbească despre situația penibilă pe care a avut-o în timpul momentului lui Alexandru.

”Mă cu ce i-am greșit eu.

De ce a venit omul ăsta peste mine. M-a luat pe mine, eu fiind un om credincios la rândul meu, mă ducea într-o zonă în care nici nu puteam să glumesc, dar eu nu glumesc despre Dumnezeu și despre cele sfinte, că așa m-au învățat ai mei.

Mă gândeam că ar trebui să îmi folosesc umorul să ies din situația aia penibilă în care mă aflam, dar când încercam să fac o glumă, omul îl aducea pe Dumnezeu și pe Iisus, na, mai fă glume. Că babele de acasă dacă se uită când eu zic ce cauți tu cu lumina lui Iisus, scuipă televizorul și zic, de aia l-au adus pe grasul ăsta ca să îmi strice mie Sfânta Liturghie de duminică. Nu m-am băgat acolo”, a spus Mihai Bobonete, după ce Alexandru și-a încheiat numărul de la Românii au Talent.

Citeste si: Cine este Alex Dowis, al doilea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 12. Smiley și Bartoș au apăsat butonul auriu

Citeste si: „Eu nu aș avea voie să mă recăsătoresc?” Îndrăgita artistă, pregătită să îmbrace iar rochia de mireasă! Cine este, de fapt, iubitul Savetei Bogdan- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 22 martie 2023. Ce sărbătoare este?- stirilekanald.ro

Citeste si: Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, amenințat cu moartea de unul dintre cei mai periculoși interlopi din India- radioimpuls.ro

Mihai Bobonete, purificat de Alexandru Pârgaru la Românii au Talent 2022

Mihai Bobonete, purificat de Alexandru Pârgaru la Românii au Talent 2022

[Sursa foto: Captură TV]

Cine este Alexandru Pârgaru la Românii au Talent, sezonul 12

Alexandru Pârgaru, concurentul de la Românii au Talent 2022, este un tânăr în vârstă de 28 de ani, care este extrem de celebru pe rețelele de socializare, mai pe platforma TikTok, datorită declarațiilor sale controversate.

”Mă ocup cu poezia, scriu versuri, sunt terapeut, mai cânt din când în când. Practic terapie cu cristale, cromoterapie.  Mi-am descoperit harul divin, simt culorile, miresmele, gusturile melodiilor. Spre exemplu, Holograf, ca și culoare ar fi violetul. Smiley are o culoare, un roșu englez, gustul de kiwi ca să zic. Mă străduiesc să fac bine și rău la nimeni să arăt oamenilor că se poate dacă se vrea.

Am venit pe Pământ și la Românii au Talent, ca să fiu ceea ce sunt. Eu sunt cel ce sunt, ca și Tatăl ceresc. Arăt că se poate dacă dorești să fii cu adevărat ceea ce ești.

În trup an 28 de ani, în realitate am mult mai mult, adică în realitate ca spirit am câteva zeci de mii de ani. Nu îmi este frică, frica reprezintă ”falsa realitate indusă celor adormiți în conștiință”. Aceasta este cea mai simplă, scurtă și cuprinzătoare definiție a fricii și vine de la tovarășul ”Cornel”, ucigă-l sfânta cruce a lui Iisus Hristos. Amin”, a spus Alexandru.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Alex Dowis, finalistul de la Românii au Talent 2022. Andi Moisescu: ”Este ceva foarte rar în lumea asta”

Andi Moisescu, ”biciuit” la Românii au Talent, sezonul 12. Rachele Belle Barum i-a lăsat pe jurați cu gura căscată

Daniel Vura, moment viral la Românii au Talent, sezonul 12. Dragoș Bucur: ”Show-ul pe care l-ai făcut îți va atrage foarte mulți fani...”

Ce se întâmplă cu serialul Destăinuiri de la Kanal D! Care sunt noile zile și ora de difuzare, începând de săptămâna viitoare!

Calendar ortodox 22 martie 2023. Ce sărbătoare este?

„A făcut totul brusc, peste noapte, a făcut în ascuns și lucrurile astea nu merg așa.” Oana Matache și Radu Siffredi, la un pas de despărțire?

Ofertă uriașă pentru Clara Chia Marti din partea unei publicații pentru un interviu despre Shakira și Pique

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies