Mihai Constantinescu a lansat-o pe Andreea Bălan la televizor. Prima apariție publică a fost povestită chiar de cântăreață: „Mi-a urat să devin o mare cântăreață.”

Vestea că Mihai Constantinescu a murit a venit ca un trăsnet pentru vedetele autohtone.

Autor: A.B.G.

In articol:

Andreea Bălan este una dintre artistele de la noi care regrtă cel mai mult disparișia regretatului artist.

Citeste si: Mihai Constantinescu a murit cu un mare regret în suflet. Dorința lui nu a putut fi îndeplinită niciodată

Citeste si: Mara Bănică, mesaj impresionant în memoria lui Mihai Constantinescu: „S-a dus într-o lume minunată”

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Marius Țeicu, devastat de moartea artistului Mihai Constantinescu: ”Era ca un vulcan, compunea aproape zilnic”

Mihai Constantinescu a lansat-o pe Andreea Bălan la televizor. Prima apariție publică a fost povestită chiar de cântăreață: „Mi-a urat să devin o mare cântăreață.”

Mihai Constantinescu a fost un punct de reper pentru foarte mulți copii, printre care și Andreea Bălan. Artista și-a arătat regretul pe pagina de socializare și își amintește cu drag de omul care a lansat-o la televizor. Andreea Bălan a avut prima apariție televizată chiar în emisiunea regretatului artist. 

„Am apărut prima oară la tv la vârstă 10 ani datorită lui Mihai Constantinescu care m-a remarcat la un spectacol pentru copii în Ploiești și în acea zi mi-a urat să devin o mare cântăreață. Anii au trecut și eu nu am uitat niciodată binele pe care mi l-a făcut și cuvintele pe care mi le-a spus atunci. Mereu i-am fost recunoscătoare.

Mihai a pierdut lupta cu viață și sunt profund îndurerată… A plecat un om minunat, talentat și un bun prieten. Șlagărele sale, în schimb, vor fi nemuritoare și îți mulțumim pentru muzică!”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies