Mihai Constantinescu este în comă de 50 de zile! Medicii sunt rezervați

Mihai Constantinescu se află în comă de mai bine de 50 de zile, iar doctorii sunt rezervați în privința șanselor sale.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Starea lui Mihai Constantinescu nu s-a ameliorat de când a pășit pragul spitalului. Mai mult decât atât, se află de mai bine de 50 de zile în comă, în Spitalul Floreasca din București. El fusese găsit inconștient de Simona Secrier, soția lui.

Starea de sănătate nu s-a îmbunătățit, iar medicii care îl îngrijesc pe artist sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire. Așa cum consideră aceștia, Mihai Constantinescu ar avea 1% șanse să aibă o viață normală, dacă iese din comă, însă doctorii susțin că ar putea să aibă o hemoragie cerebrală.

Citeste si: Vești despre starea de sănătate a Ronei Hartner! A ajuns la jumătatea tratamentului de chimioterapie

Citeste si: Încă o graviduță în showbiz! E vorba de cea mai sexy creatoare de modă! Imagini cu burtica vedetei

Citeste si: Deea de la Puterea Dragostei, adevărul despre relațiile ei din casă! A fost sau nu îndrăgostită de vreun băiat? EXCLUSIV

Simona Secrier, strigăt de ajutor. Aceasta i-a îndemnat pe români să meargă și să doneze sânge

“Ar fi bine să venim mai des să donăm sânge pentru cei care au nevoie, nu neapărat pentru Mihai. Mi se pare un lucru frumos că s-au mobilizat artiștii pentru a dona sânge. Să vină toți să doneze sânge, nu neapărat pentru Mihai, mulți bolnavi au nevoie. Nu a fost deconectat de la aparate cinci zile. Veștile pot fi și mai bune dacă ne rugăm în continuare și suntem alături de el”, a declarat soția îndrăgitului cântăreț, relatează România TV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate