Mihai Mitoșeru, prins cu ”mâța-n sac”! “Pentru ce-ai făcut, ai să plătești scump!” În această seară, de la ora 20:00, la “Se strigă darul”, la Kanal D

În această ediție, echipa emisiunii “Se strigă darul” participă la nunta mirilor Georgeta și Marian, din Curtea de Argeș, acolo unde Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru sunt invitați la o nuntă cu tradiții autentice.

Autor: Radu Constantin

Este cunoscută competiția dintre cei doi prezentatori, iar faptul că la fiecare editie “Se strigă darul”, Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru luptă aprig pentru a câștiga cât mai multe daruri pentru miri, este știut de toată lumea.

Pentru că, de cele mai multe ori, Andreea Mantea a apelat la diverse ”trucuri”, pentru a câștiga competiția darurilor, iată că acum Mihai Mitoșeru a reacționat … primul.

“Sunt mai bucuros și mai fericit ca de obicei pentru că … am ”trișat”! Este prima dată în viața mea când am trișat și eu! Nunta este mâine, dar eu am venit de azi … când se face ”bradul” (n.r. – tradiția miresei la nuntă). Avem petrecere … e nebunie! Mantea nu știe, pentru că trebuia să îi zic eu unde și când să vină, dar eu nu am făcut-o!” spune Mihai Mitoșeru, fericit peste poate că a ajuns la nuntă înaintea ”adversarei”.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Nici bine nu se face miezul nopții că bucuria lui Mihai Mitoșeru este întreruptă. Andreea Mantea dă năvală în sală, acolo unde se desfășoara petrecerea premergatoare nunții.

Citeste si: Andreea Mantea, sfaturi prețioase pentru Mihai Mitoșeru: „Ca sa fii un campion trebuie să treci prin foarte multe lucruri, prin multe răutăți și prin foarte multe fenomene... naturale”. Astăzi, la „Se strigă darul”, de la ora 20:00, la Kanal D

Citeste si: Cristi Mitrea a ironizat nunta lui Brigitte Pastramă! Fostul iubit al Andreei Mantea a explicat: „Nu înțeleg moda asta cu bodyguarzi! Și mie mi-e frică că popii sunt ninja undercover”

Citeste si: Cristi Mitrea e în formă: ”Am bifat 10 kg în minus în dimineața asta, într-o lună neîncheiată!”

Reacția Andreei Mantea, la adresa colegului ei, este pe măsură:

“Nu se face așa ceva … O să mă razbun! Nu mi-ai spus că e nuntă de două zile! (…) Pentru ce-ai făcut, ai să platești scump!”, îl avertizează Andreea pe Mihai.

Ce explicație i-a oferit Mihai Mitoșeru colegei sale, Andreea Mantea, atunci când a fost prins cu ”mâța-n sac”, și cine a câștigat competiția darurilor, aflați în această seară, de la ora 20:00, la “Se strigă darul”, la Kanal

D.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies