Mihai Mitoșeru și Noemi nu au mai divorțat! Care este motivul

Mihai Mitoșeru și Noemi nu au mai divorțat după ce au anunțat răvățitoarea veste și toți fanii s-au cutremurat.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Mihai Mitoșeru și Noemi nu au semnat încă actele de divorț și spun că încă nu s-au hotărât asupra unei despărțiri definitive.

Citeste si: Oana Roman arată spectaculos! Cum a apărut la o nuntă

Citeste si: Mesajul lui Adrian, fostul concurent de la Puterea dragostei, pentru cei care îi susțin pe Bianca, Jador și Mocanu: "Jadorașii, Mocăneii, Bibișorii..."

Citeste si: Trupul neînsuflețit al Tamarei Buciuceanu va fi depus joi la Teatrul Bulandra

Mihai Mitoșeru și Noemi nu au mai divorțat! Cuplul nu a luat decizia unei despărțiri definitive 

Noemi și-a luat o parte din haine și s-a mutat la mama ei după ce a avut o ceartă mai aprinsă cu soțul ei. Mihai Mitoșeru a vorbit cu sinceritate într-un interviu și a spus ce se întâmplă cu adevărat între ei după un mariaj de 13 ani.

fara descriere

„Nu am mai făcut nimic în ceea ce privește divorțul. Nu ne-am dus la notar, nu am semnat nimic. Ea este în continuare la mama ei, dar nu și-a luat decât câteva haine, restul sunt aici, acasă. În ultima vreme am mai vorbit, dar nu am decis ce facem. După o relație de 13 ani e greu să iei o decizie. Acum, știi cum e, noi am avut o ceartă, ea a plecat la mama ei, oamenii la nervi spun multe lucruri. Dar e o relație lungă și trebuie să ne gândim bine ce facem pe viitor. La un moment dat ne vom întâlni ca să vorbim, să avem o discuție serioasă despre asta. Și eu și ea muncim foarte mult, avem un program infernal, și a fost greu să gestionam și relația”, a spus Mihai Mitoșeru, pentru VIVA!

fara descriere

Prezentatorul tv a anunțat divorțul pe Facebook și din acel moment internetul a luat foc. Când decizia părea a fi una radicală mama lui Mihai a declarat că cei doi nu sunt la prima ceartă și o să se împace cu siguranță.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate