Mihai Morar a devenit tată pentru a treia oară! Soția lui a născut o fetiță

Fericire mare în familia lui Mihai Morar! Prezentatorul TV a devenit tată pentru a treia oară.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Este fericire mare în familia prezentatorului TV Mihai Morar. A devenit tătic pentru a treia oară! Mai mult decât atât, este pentru a treia oară tată de fetiță!

„Uşor uşor îmi revin. Am un pat aici cred că trebuie să mă intubeze şi pe mine. Voi nu ştiţi să faceţi un interviu cu un tânăr tătic. Nu aţi întrebat câte kg are. Eu vorbesc cu voi şi Gabriela nici nu a ieşit din operaţie. Am văzut-o pe cea mică, nu am ţinut-o încă în braţe, doar am mângâiat-o pe creştet. A avut enorm faţă de cât au avut fetele. Are cât au avut ele împreună. Are 2,950 kg şi 52 de centimetri. Este cea mai grea aşteptare, e un pic ca atunci când aştepţi să vină audienţele la radio. Aştepţi şi nu ştii când vine căruciorul. Sunt multe lucruri pe care nu le conştientizăm, oricum, ce am trăit acum zece ani este cu totul şi cu totul altfel, atunci aveam 20 şi ceva de ani. Emoţiile le trăieşti altfel la vârste diferite”, a spus Mihai Morar la radio.

Citeste si: Ilie Năstase a anulat nunta cu Ioana Simion: „Cred că am făcut o greșeală”

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, pe patul de spital! Cine e fata care a stat lângă el tot timpul FOTO

fara descriere

Citeste si: Adrian de la Puterea Dragostei, mărturii incredibile: ”Am lăsat-o gravidă”

„Nicio variantă nu a fost acceptată de toţi membrii familiei, până când a venit din senin numele asta. În drum spre ecografie am găsit numele copiilor, aşa s-a întâmplat şi acum. A fost numele la care am spus da toţi cei patru când cineva a propus ca pe fetiţă să o cheme Roua. Şi va avea şi un nume de Sfânt”, a mai adăugat Mihai Morar.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate