Motivul pentru care Mihai Morar a renunțat la televiziune, după 13 ani: „A fost un sentiment de eliberare”

Mihai Morar a renunțat la emisiune tv care l-a consacrat, după mai bine de 13 ani de zile.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Mihai Morar a șocat pe toată lumea în momentul în care a anunțat că se retrage din emisiunea pe care a prezentat-o mai bine de 13 ani de zile. El a decis să se retragă din televiziune, decizie pe care se pare că nu o regretă deloc. În cadrul unui podcast, celebrul prezentator tv a mărturisit că unul dintre motivele care l-au făcut să realizeze că locul lui nu mai este acolo a fost chiar pandemia

de coronavirus.

„A fost un context pandemic. S-a luat decizia să avem o lună pauză, după lockdown. În momentul în care am ieșit din platou, eu am știut că nu o să mai calc niciodată acolo”, a declarat Mihai Morar.

Citeste si: Mihai Morar, despre acuzațiile lui Șerban Huidu la adresa lui. Abia acum a dezvăluit ce s-a întâmplat între ei: "Îmi pare tare rău că am intrat în jocul ăla"

Prezentatorul tv a descris această decizie ca pe un „sentiment de eliberare”. Mihai Morar nu se mai regăsea în conceptul emisiunii pe care o realiza. El a declarat că ultimul lucru important pe care l-a făcut la tv a fost interviul cu Fulgy, fiul Clejanilor.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

„A fost un sentiment de eliberare, faci lucruri pe care nu ți le dorești să le faci. Mă durea cel mai tare că nu mai era relevant. Ultimul lucru important pe care l-am făcut la tv a fost interviul cu Fulgy”, a mai spus el.

mihai morar

Mihai Morar 

Mihai Morar și-a lansat prima carte

După ce s-a retras de pe micile ecrane, Mihai Morar  și-a deschis propriul podcast și a lansat prima sa carte.

Lansarea a avut loc chiar de ziua lui de naștere, pe data de 14 septembrie. „Despre sensul vieții” este prima carte a prezentatorului, iar tema acesteia este ființa, informează Mihai Morar într-o postare pe Facebook. 

„Născută din conversația faină și simplă cu Părintele Constantin Necula, “DESPRE SENSUL VIEȚII” apare exact în momentul în care cred că oamenii au cea mai mare nevoie de ea.

Nu e o carte despre credință, nici despre știință, e o carte care le împacă pe amândouă, dar, mai presus, e o carte despre ființă. Despre “a fi” în vremuri în care am uitat să fim. E o carte despre “ÎNSĂȘI VIAȚA”, așa cum am scris în prefața cărții, probabil cel mai intim text pe care l-am scris vreodată până azi, în ziua când împlinesc 40 de ani.”, a scris Mihai Morar pe pagina sa de Facebook.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mihai Morar, despre acuzațiile lui Șerban Huidu la adresa lui. Abia acum a dezvăluit ce s-a întâmplat între ei: "Îmi pare tare rău că am intrat în jocul ăla"

Mihai Morar și Andreea Raicu sunt gazdele Festivalului Brazilor de Crăciun: ”Nu ne poate fi bine, dacă nu facem bine!”

Mihai Morar și-a lansat prima carte chiar de ziua lui. Ce spune prezentatorul despre această realizare

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Doliu uriaș în lumea sportului! A murit un mare campion la fotbal! A fost un adevărat erou

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Vedeta noastră, șocată în proria casă, în miez de noapte. Surpriza neplăcută care o aștepta în living

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies