Radu Vâlcan stă cu ochii pe Adela Popescu, chiar și de la mii de kilometri distanță. Ce a observat prezentatorul TV, într-o fotografie postată recent de soția lui? "Așa simț?"

Moderatorul a plecat să filmeze în Thailanda, însă gândul i-a rămas acasă, la familie.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Adela Popescu a rămas singură cu cei trei copii, după ce Radu Vâlcan  a fost nevoit să plece în Thailanda, să filmeze pentru emisiunea pe care o moderează.

Totuși, se pare că prezentatorul TV este cu ochii pe actriță, căci în ultima fotografie publicată de aceasta bărbatul a observat un detaliu surprinzător.

Citeste si: Adela Popescu, absentă din emisiunea pe care o prezintă! Care a fost motivul? „Sperăm să te însănătoşeşti cât mai repede!”

Adela Popescu, supravegheată de Radu Vâlcan, de la mii de kilometri distanță

Faptul că este plecat în Thailanda, la filmări, nu îl împiedică pe Radu Vâlcan să fie extrem de atent în privința soției lui, rămasă singură acasă. Recent, Adela Popescu a dezvăluit că bărbatul a avut de făcut o remarcă surprinzătoare în privința unei fotografii pe care i-a trimis-o.

Adela Popescu, supravegheată îndeaproape de propriul soț

Adela Popescu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Mai exact, partenerul actriței a observat un detaliu nesemnificativ, care apărea în imagine, semn că are un bun spirit de observație, atunci când vine vorba de mama copiilor lui: "L-am rugat pe Alexandru să îmi facă o poză, să i-o trimit soțului peste mări și țări, să vadă ce soție are. A văzut. Și mi-a răspuns: "a venit deja coletul cu adidași?" Așa simț de observație să aibă?", a scris Adela Popescu pe contul ei de Instagram, în dreptul fotografiei cu pricina.

Adela Popescu a rămas singură cu copiii, după ce Radu Vâlcan a plecat să filmeze în Thailanda

Adela Popescu, alături băiețeii săi

[Sursa foto: Instagram]

Adela Popescu a angajat o femeie, pentru a se ocupa de treburile casnice

Adela Popescu recunoaște că se descurcă destul de greu cu cei trei micuți, mai ales de când a revenit pe micile ecrane. Chiar dacă încearcă să se dedice în totalitate copiilor și să petreacă cât mai mult timp alături de ei, vedeta mărturisește că este ajutată de multe ori și de femeia pe care a angajat-o să se ocupe de menaj și cu care băieții sunt deja familiarizați: "Da, este alături de

noi dinainte cu o lună sau două înainte să nasc. Nu a fost angajată să fie bonă, ci să ne ajute la menaj, pentru că reprezenta o foarte mare problemă și responsabilitate. Copiii sunt mici, fac dezastru permanent, cer de mâncare și se răzgândesc, așa că nu mai puteam face față. Dacă înainte, când aveam unul sau doi copii, ne ajutau bunicii, acum nu mai pot. Ne-au depășit numeric!

Citeste si: Adela Popescu, detalii despre botezul mezinului familiei! Ea și Radu Vâlcan au ales deja nașii: „Nu cred că vom aștepta să treacă valul patru”

Ea stă în casă, locuiește la noi, am avut fler și sper ca lucrurile să rămână ca și până acum. Este un om pe care l-am asimilat bine, din prima. A început prin a fi o prezență constantă și copiii s-au obișnuit cu ea, așa că mă ajută și cu diferite nevoi ale lor. Dacă vor să se joace în fața casei cu ceilalți copii, iar noi suntem ocupați, atunci îi supraveghează, dar altfel nu are responsabilități de bonă.", a declarat Adela Popescu, pentru Viva.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies