Mihai Petre a izbucnit în hohote de plâns! Vedeta a povestit despre cea mai mare dramă prin care a trecut: „În acel moment totul a început de la 0”

Mihai Petre a dat frâu liber sentimentelor și a făcut public cel mai greu moment din viața sa. Acesta a pierdut un om extrem de important pentru el.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Mihai Petre și soția lui, Elwira Duda, au demonstrat că au fost cea mai bună echipă de la Asia Express sezonul 4, cei doi reușind să câștige show-ul de aventură.

Dar drumul până la marele premiu nu a fost deloc ușor. Finala i-a pus la mare încercare pe ambii, probele devenind din ce în ce mai grele și mai intense. Ultima etapă a emisiunii s-a desfășurat în Ierusalim, un loc unde încărcătura emoțională este la ea acasă. Una dintre probe la pus în mare dificultate pe concurent, care nu a mai putut să se abțină și imediat a izbucnit în hohote de plâns.

Lacrimile curgeau șiroaie pe obrajii lui Mihai Petre, care nici măcar nu-și găsea cuvintele pentru a explica cum se simte. Soția lui, Elwira, care i-a fost alături încă de la început, a izbucnit și ea în lacrimi, căci știe că experiența prin care a trecut partenerul ei de viață nu doar că l-a marcat profund și i-a lăsat o rană pe suflet care, cel mai probabil, nu se va vindeca niciodată. 

Mihai Petre, în lacrimi. Concurentul și-a pierdut tatăl în urmă cu mai mulți ani 

Probele din marea finală l-au pus în mare dificultate pe Mihai Petre. Acesta a trebuit să-i scrie un bilet unei persoane dragi. El a ales să-i așterne câteva rânduri tatălui său, pe care l-a pierdut mult prea drevreme, spune acesta. A fost o adevărată tragedie și un șoc pentru toată familia, iar pierderea lui i-a marcat pe toți. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Asia Express 2021. Câți bani câștigă concurenții de la Asia Express, sezonul 4

„Am scris către mama și sora mea care împreună cu mine au trecut printr-un moment foarte greu atunci când l-am pierdut pe tatăl meu(...)

Tata era un om foarte puternic, era baza familiei noastre, iar în acel moment totul a început de la 0”, a povestit Mihai Petre, vizivil afectat. 

Elwira Duda: „A  fost prima dată când l-am văzut pe Mihai plângând”

Elwira i-a fost alături lui Mihai Petre și a fost martoră la toată tragedia din familia acestuia. Povestește că nu a fost deloc un moment ușor și că a fost pentru prima dată când l-a văzut pe soțul ei doborât de durere și cu ochii în lacrimi. 

Citeste si: Mihai și Elwira Petre au câștigat Asia Express, sezonul 4! Primele reacții: „Mă gândeam la fetele noastre și le vedeam acolo cu noi”

„Eu i-am scris mamei lui Mihai că l-a pierdut prea devreme pe tatăl lui, toată familia a suferit, a fost prima dată când l-am văzut pe Mihai plângând”, a explicat Elwira. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies