Mihai Șora locuiește într-un bloc cu bulină roșie, iar pe strada lui accesul e restricționat! Vezi de ce

Pe 24 martie, soția filozofului Mihai Șora a postat un mesaj ciudat, ”pozitivi, amândoi”. De atunci, nimeni nu mai știe nimic de familia Șora.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Pe 24 martie, soția filozofului Mihai Șora a postat un mesaj ciudat, ”pozitivi, amândoi”. De atunci, nimeni nu mai știe nimic de familia Șora. "Pozitivi, amandoi. Si doar Dumnezeu, in mare mila Sa", a scris, pe contul său de pe site-ul de socializare, Luiza Palanciuc, soția în vârstă de 48 de ani a lui Mihai Șora. În plină pandemie de Covid-19, multă lume s-a gândit la ce e mai rău, dar în ciuda sutelor de mesaje sosite pe conturile celor doi nu a părut nici o clarificare ulterioară a stării de sănătate a cuplului. 

Citeste si: În plină pandemie de coronavirus, un tătic din București și-a plimbat bebelușul aflat în cărucior pe acoperișul blocului! VIDEO

Citeste si: Romania, la control! Suceava este cel mai afectat judet de noul coronavirus! Care este situatia cadrelor medicale de acolo

Mihai Șora locuiește din anii 50 într-un apartament situat la etajul 3 al unei clădiri amplasate în zona Piața Romană din București. Imobilul are bulină roșie de ani de zile, fiind în pericol de prăbușire la un cutremur major, pe stradă accesul fiind restricționat și permis doar locatarilor, în contextul în care peste drum se află Ambasada Marii Britanii, iar regulile de securitate sunt foarte severe. 

fara descriere

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate