Miliardarul Jeffrey Epstein s-a sinucis! Ce s-a întâmplat cu el

Ce s-a întâmplat cu miliardarul Jeffrey Epstein.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Doliu uriaș în lumea miliardarilor lumii. Unul dintre cei mai controversați oameni de afaceri a fost găsit fără viață.

Investitorul american în fonduri speculative Jeffrey Epstein (66 de ani), acuzat de trafic sexual implicând zeci de minore, a fost găsit mort în celula sa, într-o închisoare din Manhattan, Statele Unite ale Americii.

Miliardarul Jeffrey Epstein era un fost apropiat al lui Bill Clinton, prieten cu Donald Trump şi cu prinţul Andrew, iar pe data de 6 iulie fusese arestat în New Jersey.

Citeste si: Un tânăr din Timișoara a plătit pentru o partidă de amor! Ce i s-a întâmplat după câteva minute

Citeste si: Știrea falsă care astăzi a șocat internetul: ”Ultimul fiu al lui Ceaușescu a decedat astăzi. Valentin avea 71 ani” Adevărul din spatele informației

Citeste si: Cum se alintă Livian și Bianca de la „Puterea dragostei”: „Unul dintre motivele pentru care m-am îndrăgostit...”

Bărbatul a recunoscut atunci că a violat mai multe minore. Acuzaţiile vizează fapte petrecute în perioada 2002-2005 şi au fost formulate la mai bine de un deceniu după ce Epstein a pledat vinovat într-un caz prostituţie în statul Florida. Împreună cu asistenții săi, bărbatul ademenea minore în locuința sa de lux din Palm Beach, Florida, promițându-le masaje de neuitat.

Zilele trecute, Epstein ar fi încercat să se sinucidă din nou, fără succes

Ulterior, Epstein le viola sau agresa sexual și le plătea cu sume cuprinse între 200 și 1.000 de dolari. Ani întregi, povestea a rămas ascunsă.

Miliardarul a fost găsit fără viață în celula sa sâmbătă dimineață, iar potrivit primelor informații, acesta s-ar fi sinucis.

De asemenea, ar fi fost găsit zilele trecute inconștient în celula sa, cu leziuni la nivelul gâtului, iar avocații săi se chinuiau să îl elibereze pe cauțiune, după ce judecătorii au respins de mai multe ori acest lucru, considerându-l mult prea periculos pentru societate.

 

Foto: New Jersey Police


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate