Milionarul care şi-a ucis bunica a fost scos din minţi pentru că a fost părăsit de iubită? Un amic l-a avertizat pe Dan Cămârzan: „Din cauza ei ai luat-o razna”

Prietenii lui Dan Cămârzan susţin că milionarul care şi-a ucis bunica a fost scos din minţi de fapul că a fost părăsit.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Se poate specula că milionarul care şi-a ucis bunica a fost scos din minţi de un eşec din viaţa sentimentală. Dan Cămârzan le-a spus anchetatorilor că și-a strangulat bunica de 93 de ani, luni dimineață Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în dimineața zilei de 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viața bunicii materne, prin exercitarea de violenţe fizice, fapta fiind comisă în locuinţa comună”. (vezi motivul pentru care Cămârzan şi-a ucis bunica)

Citeste si: Tragedie la Roma! O româncă a fost împușcată mortal de soțul italian! Cum au fost găsiți

Citeste si: Și-a încuiat fiica în mașină, a turnat benzină și i-a dat foc! Ce a spus criminalul: „Este un animal”

Citeste si: Șocant! Această fetiță de 13 ani a ucis un bărbat! Ce au găsit anchetatorii în cuptorul cu microunde al victimei

Milionarul care şi-a ucis bunica a fost scos din minţi. Dan Cămârzan a făcut declaraţii bizare

De aproape un an, Cămârzan s-a făcut remarcat pe site-urile de socializare printr-o serie de declaraţii bizare pe care le-a înregistrat: a spus că este adept al mişcării suveranilor, oameni care nu recunosc autoritatea statului şi nici nu vor să aibă acte de identitate. Un amic al lui Cămârzan a postat un mesaj la una din declaraţiile lui Cămârzan: “Salut, Dănuţ! Din cauza Cristinei ai luat-o razna Şi eu am divorţat, dar nu trebuie să o iei razna de la o zdreanţă. Scuză-mă că spun asta”.

fara descriere

Milionarul care şi-a ucis bunica a fost scos din minţi: "Este iubirea vieţii mele, tot ce contează pe acest Pământ” 

Un amic al lui Cămârzan susţine că milionarul care şi-a ucis bunica a fost scos din minţi de fosta iubită. Femeia la care se referă prietenul lui Cămârzan a avut o relaţie de câţiva ani cu milionarul, dar l-a părăsit după ce acesta a început să aibă un comportament straniu. În trecut, Cămârzan spunea despre Cristina că “este iubirea vieţii mele, tot ce contează pe acest Pământ”. Se pare că despărţirea l-a dezechilibrat şi mai mult. Dan Cămârzan a făcut avere din imobiliare. În 2010, Forbes estima averea acestuia la 30 de milioane de euro, dar aceasta s-a risipit din cauza crizei economice.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate