Tragedie la Roma! O româncă a fost împușcată mortal de soțul italian! Cum au fost găsiți

O tragedie fără margini a zguduit o comună de lângă Roma. O româncă a fost împuscată de mai multe ori de soțul italian.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

fara descriere

Încă o crimă a zguduit Italia. De data aceasta este vorba despre o femeie româncă care a fost ucisă de soțul ei italian în timpul unui scandal legat de o eventuală despărțire. Tragedia s-a petrecut în Cave, o comună aflată la 42 de kilometri distanță de Roma.

Antonio și Carmen erau căsătoriți, dar relația lor nu mergea tocmai bine. Discuțiile în contradictoriu au dus la izbucnirea unui scandal imens. În ziua tragediei vecinii au auzit un zgomot puternic în jurul orei prânzului și au alertat autoritățile.

Antonio Brigida, în vârstă de 59 de ani, își împușcase mortal soția de doar 45 de ani. Femeia suferise mai multe răni. Când carabinierii au ajuns la fața locului, l-au găsit pe italian ținând încă în mână pistolul pe care îl folosise asupra parteneri de viață. Bărbatul nu s-a opus arestării și le-a declarat anchetatorilor că deținea arma în mod legal și o folosea în scop sportiv.

fara descriere

A fost prima dată când soțul italian a fost violent cu românca

Din declarațiile vecinilor reiese că Antonio și Camrne nu se certau des și între ei nu existaseră niciodată episoade violente. Niciunul dintre ei nu era la prima căsnicie și ambii aveau copii din primul mariaj.

sursa foto: Il messaggero

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate