Milionarul chinez care a fost văzut cu Bianca Drăguşanu rupe tăcerea: "M-am întâlnit de mai multe ori cu ea"

Milionarul chinez care a fost văzut cu Bianca Drăguşanu, Ryan Feng, a oferit primele declaraţii după apariţia în presă alături de vedetă.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

"Îmi trăiam viaţa liniştit până acum două săptămâni, apoi am apărut în ştiri, alături de Bianca Drăguşanu. Nu e genul meu să fiu vedetă! Relaţia mea cu Bianca... e destul de complicată", a spus Ryan Feng la TV.

Milionarul chinez a mărturisit că Bianca i-a fost prezentată de către un prieten al său. "Tot ce ştiam despre ea era că e una dintre cele mai celebre femei din România şi am început să vorbim, îmi spunea ce vrea să facă în viitor, că vrea să-şi deschidă o companie de cosmetică, dar nu mi-a cerut să fiu investitor sau ceva. Eu sunt antreprenor, investitor şi i-am dat câteva sfaturi. Am început să vorbim despre chestii personale, ca prieteni. Am vorbit despre relaţii amoroase, despre fiica ei, m-a prezentat mai multor oameni de afaceri în IT şi mai multe domenii. E foarte frumoasă, dar nu e genul meu. Îmi plac femeile mai naturale, mai relaxate", a mai declarat Ryan Feng.

Stabilit în România de 7 ani, Ryan Feng spune că nu are nicio prietenă.

"Nu am nicio prietenă. Am 27 de ani. Iubesc România, de aceea sunt aici de 7 ani. După cină am fost la un club, următoarea zi i-am luat flori pentru că sunt un gentleman, iar ea e o femeie foarte frumoasă. Toată lumea zicea că există un inel în acele flori şi eu mă tot întrebam: ce naiba e asta?

Apoi toate ziarele şi tabloidele au venit către mine, să mă pună pe prima pagină. Le-am zis că nu vreau, pentru că nu vreau să fiu vedetă. Vedetele nu sunt oameni fericiţi!", a mai spus Ryan Feng.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate