WOW

Milionarul chinez care a fost văzut cu Bianca Drăguşanu rupe tăcerea: "M-am întâlnit de mai multe ori cu ea"

Milionarul chinez care a fost văzut cu Bianca Drăguşanu, Ryan Feng, a oferit primele declaraţii după apariţia în presă alături de vedetă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Milionarul chinez care a fost văzut cu Bianca Drăguşanu rupe tăcerea: "M-am întâlnit de mai multe ori cu ea"icon photo

"Îmi trăiam viaţa liniştit până acum două săptămâni, apoi am apărut în ştiri, alături de Bianca Drăguşanu. Nu e genul meu să fiu vedetă! Relaţia mea cu Bianca... e destul de complicată", a spus Ryan Feng la TV.

Milionarul chinez a mărturisit că Bianca i-a fost prezentată de către un prieten al său. "Tot ce ştiam despre ea era că e una dintre cele mai celebre femei din România şi am început să vorbim, îmi spunea ce vrea să facă în viitor, că vrea să-şi deschidă o companie de cosmetică, dar nu mi-a cerut să fiu investitor sau ceva. Eu sunt antreprenor, investitor şi i-am dat câteva sfaturi. Am început să vorbim despre chestii personale, ca prieteni. Am vorbit despre relaţii amoroase, despre fiica ei, m-a prezentat mai multor oameni de afaceri în IT şi mai multe domenii. E foarte frumoasă, dar nu e genul meu. Îmi plac femeile mai naturale, mai relaxate", a mai declarat Ryan Feng.

Stabilit în România de 7 ani, Ryan Feng spune că nu are nicio prietenă.

"Nu am nicio prietenă. Am 27 de ani. Iubesc România, de aceea sunt aici de 7 ani. După cină am fost la un club, următoarea zi i-am luat flori pentru că sunt un gentleman, iar ea e o femeie foarte frumoasă. Toată lumea zicea că există un inel în acele flori şi eu mă tot întrebam: ce naiba e asta?

Apoi toate ziarele şi tabloidele au venit către mine, să mă pună pe prima pagină. Le-am zis că nu vreau, pentru că nu vreau să fiu vedetă. Vedetele nu sunt oameni fericiţi!", a mai spus Ryan Feng.

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune