Minte Rusu de la Puterea Dragostei că s-a despărțit de Roxana, Prințesa Ardealului? Luna trecută a cerut-o de soție

Florin Rus, Rusu cum își spune, este un cântăreț care declară că a venit să-și găsească iubirea la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

În prima ediție a emisiunii Puterea Dragostei, Rusu le-a spus fetelor că s-a despărțit de câteva luni de cea care i-a fost iubită, adică de Roxana Prințesa Ardealului. ”Ultima relație a durat aproape un an, ne-am despărțit amiabil acum trei luni. Motivul? Ea era prea cunoscută față de mine, tot în domeniul muzical e și ea. Ea a fost la casting cu mine, să vină aici să se combine cu cine vrea. Noi înainte să fim împreună am fost prieteni foarte buni, acum am rămas tot așa. Nu am cum să fiu certat cu ea”, le-a povestit Rusu fetelor de la Puterea Dragostei.

fara descriere

 

Rusu de la Puterea Dragostei a cerut-o de soție pe Roxana Prințesa Ardealului

Însă, deși a recunoscut că s-a iubit cu Roxana Prințesa Ardealului, Rusu le-a spus fetelor de la Puterea Dragostei că s-a despărțit de luni bune de aceasta și acum sunt doar prieteni. Ei bine, luna trecută însă Rusu apărea într-o emisiune tv și își declara dragostea pentru Roxana, iar într-un moment emoționant acesta a cerut-o pe cântăreață de soție.

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei a răbufnit! Atac la adresa Marianei: „Deja nu mai pot! Ar trebui să părăsească emisiunea!”

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, declarație neașteptată! La câteva zile după marea finală, a dat cărțile pe față: „O să-mi fie dor de tine”

Citeste si: Andreea Mantea intervine în conflictul dintre fetele de la Puterea Dragostei! Mariana nu mai are voie cu titlurile de miss în emisiune: „E destul!”

”Pentru că ești cea mai frumoasă femeie pe care am întâlnit-o în viața mea și pentru că mi-ai făcut doar zile frumoase, și ai fost alături de mine, la bine, la greu, vreau să-ți spun cât de mult te iubesc. Vreau să știu dacă o sa vrei să fii soția mea”, și-a declarat Florin Rus, dragostea în direct pentru Roxana, iar aceasta a răspuns un ”da” hotărât.

Brusc însă, din cea care trebuia să-i devină soție, Roxana a devenit ”colega mea”, cei doi având în continuare proiecte muzicale împreună.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate