Mircea Badea a făcut imaginile publice! Cu o ținută deșucheată, așa a fost surprinsă o judecătoare din România!

Mircea Badea a postat pe rețelele de socializare o serie de imagini cu o judecătoare din România! Cum a fost surprinsă femeia.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Mircea Badea a făcut publice două imagini cu o judecătoare la malul mării, iar prietenii de pe rețelele de socializare i-au comentat imediat!

Celebrul jurnalist a arătat două fotografii cu judecătoarea Camelia Bogdan, aflată cel mai probabil cu familia la malul mării. Mai mult decât atât, așa cum se vede în imagini, se bucură intens de momentele petrecute pe plajă. În imagini se poate observa că judecătoarea este îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, însă un alt detaliu a atras atenția: judecătoarea a lăsat la vedere mai mult decât ar fi trebuit, și anume o parte din posterior. Ajunsă la 38 de ani, judecătoarea Camelia Bogdan se bucură de viață.

Citeste si: O vedetă care abia a născut a făcut un gest îngrijorător! A început să-și numere firele de păr de pe picioare, pentru a-și lua gândul de la boala de care suferă

fara descriere

Citeste si: Cumplit! O cântăreață de muzică populară a primit loviturile vieții: fiul i-a murit electrocutat, iar soțul a înșelat-o imediat

Citeste si: Mara Bănica, mesaj sfâșietor! E vorba despre Mihai Constantinescu: ”Îl chinuie mult”

”Onorată instanță Camela Bogdan„, este mesajul scris de Mircea Badea pe facebook.

Prietenii virtuali au transmis și ei mesaje: ”Pentru oroarea asta , meriți o amendă 😂😂😂”, ”Nu-mi place individa ! 👎🏿”, ”Cred că există câțiva care ar,,onora-o" cumva”, ”Acuma iti bați joc de aspectul fizic al altora? Atat de jos a ajuns stima ta de sine? 😂”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate