Mircea Badea o atacă pe Viorica Dancilă: „Imbecila planetei a declarat că va participa la cvorumul hitleristului cretin”

Mircea Badea a jignit-o pe Viorica Daăncilă. Într-o postare publică, el a numit-o „imbecila planetei”.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Mircea Badea este unul dintre cei mai direcți oameni de televiziune din România. Felul dur în care își spune opiniile l-au făcut pe celebrul prezentator să intre în conflict de multe ori cu alte persoane publice de la noi din țară, însă acest lucru nu l-a făcut să se schimbe.

Recent, în vizorul lui a intrat Viorica Dăncilă. După ce ea a anunțat că va merge duminică la urne şi va vota atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendumul pe justiție din 26 mai, Mircea Badea a jignit-o crunt.

fara descriere


„În mod normal, după ce imbecila planetei a declarat că va participa la cvorumul hitleristului cretin, aş da ciumei roşii o opinie anti şi aş vota cu Tăriceanu. Rămân însă consecvent, scrâşnind din dinţi, pentru prietena Carmen Avram. E SINGURUL MOTIV. P.S. Adevărul e că foarte mulţi pesedişti sunt pur şi simplu insuportabili. Sunt doar câteva excepţii cu adevărat notabile“, a scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Ștefan Bănică Jr. a fost atacat dur de un politician după ce a criticat Guvernul PSD: „S-a luptat doar cu Veta, care i-a stricat Chiuveta”

fara descriere

Declarația făcută de Viorica Dăncilă

„Da. Voi participa duminică la vot şi voi vota la ambele, şi pentru alegerile europarlamentare, voi vota pentru imaginea României, voi vota pentru câştigarea demnităţii României pentru că, ştiţi, am fost europarlamentar nouă ani de zile, ştiu ce înseamnă lucrul în instituţiile europene, ştiu cât de important este să avem acolo oameni implicaţi, oameni care să lucreze pe directive, pe regulamente, în care să se regăsească şi obiectivele României şi ale românilor. (...) Voi vota şi pentru referendum. Aşa cum am spus de fiecare dată, sunt un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei, dar şi al drepturilor cetăţenilor, pentru că şi acest lucru trebuie să îl avem în vedere de fiecare dată şi între toate trebuie să existe un echilibru”, a spus Viorica Dăncilă.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate