Mirela Vaida, atac fără precedent! ”Au fost testate?”

Mirela Vaida, revoltată de modul în care se începe școala. ”Este de neconceput”

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Mirela Vaida, revoltată de modul în care se începe școala. ”Este de neconceput”

Mirela Vaida, revoltata
Mirela Vaida, revoltata ca profesorii nu au fost testati inainte de inceprea scolii


In articol:

Mirela Vaida, mamă a trei copii, care de astăzi, 14 septembrie merg la grădiniță, este revoltată de modul în care autoritățile deschid anul școlar.

Mirela Vaida este îngijorată de ce se va întâmpla în următoarea perioadă. Se deschid școlile și grădinițele, dar autoritățile nu au testat profesorii, nu au investit în măsti și dezinfectant. ”Cadrele didactice și personalul auxiliar au fost testate înainte de a intra în contact cu copiii noștri? Nu! Deși așa era normal. Eu mi-am ținut copiii acasă, protejați, 6 luni și acum îi duc la școală, la grădiniță, acolo unde nu există nici măacr un cadru medical să le evalueze starea de sănătate”, a spus Mirela Vaida. (VEZi si ce a facut Mirela Vaida după ce Vulpița și Viorel au fost depistați cu noul coronavirus)

Citeste si: Coronavirus România! Câte cazuri au fost raportate duminică, 13 septembrie?!

Citeste si: Armaghedonul va pustii Europa. Profeția clarvăzătoarei care a prevăzut războaiele mondiale - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Câți bani scoate Andra din buzunar pentru educația copiilor săi, David și Eva. Suma este imensă!

Citeste si: Ministrul Educaţiei: ”Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluţii”

Mirela Vaida, despre mama ei, învățătoare la Iași ”Nu vrea să-i abandoneze pe copii”

Vedeta tv a povestit că mama sa, care mai are doi ani până la pensie, este învățătoare la o școală din Iași. ”Nu vrea să-i abandoneze pe copii. Se va duce la școală. Mi-a spus că în acest moment nu au de la autorități, nici măcar o mască, săpun lichid sau prosoape de hârtie, dezinfectant. La 800 de elevi cât are școala unde predă mama mea sunt 3 femei de serviciu, câte una pe etaj, în condițiile în care sunt 10 săli de clasă pe etaj. Ea are 32 de elevi, predă la clasa a III-a. Nu au primit tablete, nimic. Cine se organizează în aceste cazuri? Noi, părinții”, a spus revoltată Mirela Vaida. (VEZI si avertismentul medicilor după inceprea scolilor)

Mirela Vaida si mama ei, invatatoare
Mama Mirelei vaida este invatatoare in Iasi

În urmă cu ceva timp, Mirela Vaida a postat și un mesaj pe pagina sa de socializare, despre faptul că mama sa se va duce la școală deși este într-o categorie de persoane vulnerabile la noul coronavirus.

”Mama mea e învățătoare la o școală generală din Iași! De 41 ani preda elevilor de școală primară! Mai are 2 ani și iese la pensie! Actuală serie de elevi este ultima din carieră ei! Pe 14 septembrie vor începe clasa a III-a. În fiecare an, pe vremea asta, fremăta de nerăbdare și de emoție pentru noul an! Abia aștepta să își pregătească clasa, să aranjeze băncile, să scrie pe tablă “Bine ați revenit la școală! Mult succes!” Anul acesta ceva s-a schimbat: Îi este FRICĂ!! Are 32 de elevi în clasa!! 32!!! Cum va împărți ea măștile copiilor care nu își permit să-și cumpere? Cum le va explica celorlalți că ei nu primesc și că vor trebui să-și cumpere singuri? Cum va face această diferența astfel încât să nu jignească pe nimeni?”, este mesajul postat de Mirela Vaida pe pagina ei de socialziare ăn urmă cu câteva zile. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Reguli de Sărbători! Câte persoane se pot întâlni? Ce se va interzice în totalitate

Singura artistă care a reușit să învingă maneliștii pe trending Youtube! Cu ce piesă a dat lovitura: nu cântă manele niciodată

Mesajul ministrului sănătății Nelu Tătaru, înainte de începerea școlii: „Cel mai important moment de la începutul acestei pandemii”

Ministrul Educației, noi detalii despre avizul epidemiologic! Toți părinții trebuie să știe acest lucru

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies