Misterul de la mormântul Reginei Elena din cimitirul din Lausanne! Ce este scris pe crucea de piatră

Dorința Regelui Mihai va fi îndeplinită și rămășițele pământești ale mamei sale, Regina Elena, vor fi aduse pe 18 octombrie în țară de la Lausanne, unde se află acum mormântul acesteia.  

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Regele Mihai spera ca mama sa, de care soarta și istoria l-au despărțit de atâtea ori, să își doarmă somnul de veci în țara pe care a iubit-o. Ultimul rege al României a murit cu această dorință neîmplinită. 

fara descriere
fara descriere
Regina Elena a României a murit pe 28 noiembrie 1982 în apartamentul ei de la Lausanne și a fost înmormântată în cimitirul din localitate. Luna viitoare, mai exact pe  18 octombrie, rămăşiţele Reginei Elena vor fi repatriate din Elveţia și depuse la catedrala de lângă biserica Curtea de Argeș, alături de cele ale fiului său, Regele Mihai I și ale soției acestuia, Regina Ana.

Citeste si: Principesa Margareta, surprinsă în ipostaze în care nu a mai fost văzut niciun cap încoronat! A ieșit la cumpărături într-un magazin de bricolaj Foto EXCLUSIV

Citeste si: Scandal la Casă Regală! Ce a făcut fiica Regelui Mihai la puțin timp după moartea acestuia

fara descriere

Ce nume este scris pe mormântul Reginei Elena din cimitirul din Lausanne

Mormântul Reginei Elena de la Lausanne, din cimitirul Boix de Vaud este unul simplu, care nu iese în evidență, chiar dacă la baza crucii de piatră este scris ”Elena, Regină Mamă a României, Principesă a Greciei: 1896 -1982”.

Chiar dacă familia a scris pe cruce Regina Elena, în actele oficiale privind decesul, aceasta a fost înscrisă cu numele său de stare civilă, adică Helene Schleswig -Holstein.

fara descriere

Citește pe stirilekanald.ro despre miracolul din momentul morții Reginei Elena în apartamentul acesteia din Lausanne

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate