Moarte suspectă în Dâmbovița! Fost militar în Irak, găsit într-o baltă de sânge

Un fost militar întors din misiune din Irak a fost găsit mort. Bărbatul locuia în Dâmbovița.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Polițiștii din județul Dâmbovița anchetează moartea suspectă a unui fost militar. Un bărbat în vârstă de 42 de anu a fost găsit la parterul unui bloc, într-o baltă de sânge.

Bărbatul era un fost militar care fusese în misiune în Irak și a fost găsit de un vecin care a sunat imediat la 112. Din păcate, deși medicii au ajuns la fața locului în cel mai scurt timp, el nu a mai putut fi salvat.

Citeste si: Răzvan Botezatu e lipsit de inhibiții! În ultima fotografie e gol pușcă și a stârnit sute de reacții: „Erai tentant, păcat că nu îți plac femeile”

Citeste si: Ce spun vecinii din Caracal despre complicele lui Gheorghe Dincă, Ștefan Risipițeanu: „Nu-l cred în stare pe ăla”

Citeste si: Aroganță de zile mari pentru băiatul lui Adrian Corduneanu! Bebe s-a pozat cu teancurile de bani la ureche FOTO

fara descriere

Moartea suspectă a fostului militar

Momentan nu se știe dacă moartea bărbatului a fost accident, sinucidere sau crimă. El avea doi copii adolescenți și era divorțat de trei ani. Locuia singur, iar fosta soție crede că e posibil ca el să fi căzut peste balustradă.

„Am înțeles că nu avea un bocanc în picior, cumva să fi călcat pe siret și să fi căzut. Fiind și băut, de pe balustradă aia, că e foarte mică balustradă aia. E un pericol balustradă aia”, a spus femeia, conform unul buletin de știri. 

fara descriere

Cei care l-au cunoscut spun că nu avea dușmani și că nici nu și-ar fi pus captă zilelor.

„El a fost plecat în Irak. Lua salariu 1800 de dolari și salariu în țară. A venit cu 10.000 de dolari, și-a cumpărat garsonieră”, spun vecinii.

Anchetatorii vor stabili cauza decesului abia după ce vor primi rezultatul necropsiei.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate