Casa Stelei Popescu, scoasă la vânzare! Care este prețul vilei din centrul Capitalei

Unica moștenitoare a Stelei Popescu, Doina Maximilian, intenționează să vândă vila în care a trăit marea actriță, amplasată în centrul Capitalei.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Marea actriță Stela Popescu a încetat din viață pe 23 noiembrie 2017, la 81 de ani, fiind găsită fără suflare în vila ei amplasată în zona Grădina Icoanei din Capitală. Unica moștenitoare a artistei, fiica ei adoptivă, regizoarea Doina Maximilian, s-a mutat imediat în casa familiei, dar se pare că nu intenționează să se stabilească acolo. ”Nu ştiu dacă o să stau în continuare în casa Stelei. E o locuinţă veche, are probleme cu instalaţia plus altele pe care prefer să nu le detaliez”, declara Doina Maximilian în ziarul Click, acum câteva luni. 

Citeste si: Primul soț al Stelei Popescu, declarații emoționante! Îi e dor de actriță: ”“O visez foarte des pe Stela”

Citeste si: Experienţă paranormală în cabina Stelei Popescu de la teatru! Matilda Pascal-Cojocăriţa s-a cutremurat

La prețul zonei, vila ar aduce proprietarului peste 300000 de euro, dar există și varianta ca înainte de vânzare să fie executate ample lucrări de renovare, care ar spori apoi considerabil prețul cerut. Zilele trecute, presa a dezvăluit și că vila de la mare a Stelei Popescu, din stațiunea 2 Mai, a ajuns într-un stadiu avansat de degradare. 

fara descriere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate